Menu
RSS
Τρίτη, 23/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Άντζυ Αρτοπούλου: "Μας αξίζει ένας Δήμος - πρότυπο... ένας Δήμος με όραμα και προοπτική..."

Άντζυ Αρτοπούλου: "Μας αξίζει ένας Δήμος - πρότυπο... ένας Δήμος με όραμα και προοπτική..."

Λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες, η υποψήφια δημοτική σύμβουλος του συνδυασμού "Τρίπολη Αλλάζουμε τα Δεδομένα" Άντζυ Αρτοπούλου, αναφέρει: "Στον ανεξάρτητο συνδυασμό "Τρίπολη- Αλλάζουμε τα δεδομένα" ,επιλέξαμε να αντιμετωπίσουμε την πρόκληση: Να ξεκινήσουμε κάτι καινούριο, φρέσκο και ελπιδοφόρο για τον τόπο μας. Μας αξίζει μια καλύτερη πόλη. Μας αξίζουν καλύτερα χωριά. Μας αξίζει ένας Δήμος - πρότυπο...ένας Δήμος με όραμα και προοπτική.. Για την Τρίπολη και τους ανθρώπους της, "Αλλάζουμε τα Δεδομένα"!

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ 

Ονομάζομαι Αρτοπούλου Ευαγγελία (Άντζυ) του Τρύφωνα και της Κωστουλας. Γεννήθηκα το 1983 στη Τρίπολη. Έχω σπουδάσει Δημόσια Διοίκηση με κατεύθυνση Δημόσια Οικονομικά στο Πάντειο Πανεπιστήμιο με μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Μονάδων Υγείας. Έχω εργασθεί στη Περιφέρεια Πελοποννήσου, στη Στατιστική Υπηρεσία, στη Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε., στον Αστέρα Τρίπολης καθώς και σε επιχειρήσεις υγειονομικού χαρακτήρα. Είμαι παντρεμένη με τον Κων/νο Κανέλλη.
Γνωρίζομαι με τον Νίκο Τσιαμούλο απ' τα παιδικά μου χρόνια και ξέρω πόσο πολύ αγαπάει την πόλη μας, πόσο πεισματάρης και αποτελεσματικός είναι με ό,τι αναλαμβάνει.
Θα αγωνιστώ μαζί του στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2019, γνωρίζοντας ότι η πορεία του τόπου μας εξαρτάται από τις αποφάσεις και τις επιλογές εμάς των ιδίων. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας, ώστε να μπορέσω να δημιουργήσω προϋποθέσεις για το μέλλον μας. Γιατί όλοι μαζί πιστεύω ότι μπορούμε καλύτερα.. 
Αλλάζουμε τα δεδομένα σε μια μάχη για έναν καλύτερο Δήμο, με μέσο την ελπίδα με πίστη στον Νίκο Τσιαμούλο και τις δυνατότητες που έχει.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...