Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Νίκας για Τατούλη: "Έλλειψη διαφάνειας και μια οικογενειοκρατία που δεν έχει προηγούμενο" (vd)

Νίκας για Τατούλη: "Έλλειψη διαφάνειας και μια οικογενειοκρατία που δεν έχει προηγούμενο" (vd)

Στην κεντρική προεκλογική εκδληλωση της ΝΔ στην Τρίπολη, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Παναγιώτης Νίκας είπε ότι "ευχαριστούμε τον Αντώνη Σαμαρά για τη μεγάλη του προσφορά στο Έθνος, τις δύσκολες ώρες. Για την ουσιαστική βοήθεια και υποστήριξη στον αγώνα για να υπάρξει αλλαγή στην περιφέρεια. Ευχαριστώ τους βουλευτές, τα κομματικά και τα αυτοδιοικητικά στελέχη, ευγνωμονούμε όλους εσάς για τη μεγάλη παρουσίας ας σήμερα στην Τρίπολη. Τιμούμε την Αρκαδία και έχουμε συνείδηση ως Έλληνες της μεγάλης και διαχρονικής προσφοράς της Αρκαδίας στους εθνικούς αγώνες. Για αυτό η Αρκαδία και η Τρίπολη θα είναι το επίκεντρο των εκδηλώσεων για τα 200 χρόνια από την Εθνική μας απελευθέρωση.

Παντού διαπιστώνω μεγάλα προβλήματα, τη φυγή των νέων., η πληθυσμιακή συρρίκνωση, η φτώχεια, η ανεργία.

Τα μεγαλύτερα προβλήματα από όλους τους νομούς εντοπίζονται στην Αρκαδία, στην Τρίπολη, μείωση τουρισμού, αποβιομηχανοποίησης, φόβος για το αύριο ειδικά στην περιοχή της Μεγαλόπολης και λυπούμαι. Και ρωτώ δεν είναι μεγάλες ευθύνες για αυτό του απερχόμενου περιφερειάρχη που διοίκησε την περιφέρεια για 9 ολόκληρα χρόνια; Που διαχειρίστηκε δύο ΕΣΠΑ και εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ. Ποιος ευθύνεται για όλα αυτά;

Η Πελοπόννησος είναι ένας απέραντος σκουπιδότοπος, έχουμε το χειρότερο οδικό δικτύο και χαμηλή απορρόφηση στο ΕΠΣΆ, ένα χρόνο πριν λήξει το πρόγραμμα είναι στο 13% η απορροφητικότητα. Έλλειψη διαφάνειας και μια οικογενειοκρατία που δεν έχει προηγούμενο με παραγωγή έργων από εταιρεία της οικογενείας του απερχόμενου περιφερειάρχη.

Την Κυριακή η νίκη μας θα σημάνει ελπίδα και αισιοδοξία για το παρόν και το μέλλον της Περιφέρειας. Θα σημάνει εφαρμογή προγράμματος ανασυγκρότησης, ανάπτυξης, συνεργασίας.

Η Τρίπολη, η παντοτινή πρωτεύουσα της Πελοποννήσου, αξίζει καλύτερα."

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...