Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ευρωεκλογές 2019 | Μήνυμα αφύπνισης για τον πατριωτικό κόσμο στην διακαναλική συνέντευξη τύπου από το Εθνικό Μέτωπο (vd)

Ευρωεκλογές 2019 | Μήνυμα αφύπνισης για τον πατριωτικό κόσμο στην διακαναλική συνέντευξη τύπου από το Εθνικό Μέτωπο (vd)
Σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν ο Εμμανουήλ Κώνστας Γενικός Γραμματέας του Εθνικού Μετώπου και ο Ιωάννης Μαλταμπές πρόεδρος του Πατριωτικού Συνδέσμου, τονίστηκε ότι ο ενωτικός συνδυασμός που περιλαμβάνει και τα "Λιοντάρια Συνέργεια για την Ελλάδα", είναι μια καθαρή πατριωτική επιλογή μακριά από τις εγκάθετες παρουσίες των γνωστών παλαιοκομματικών πού διεκδικούν την ψήφο των εθνικιστών και των πατριωτών.
 Στις απαντήσεις ο κ. Εμ. Κώνστας αναφέρθηκε στην συνέπεια, την ιδεολογική συγκρότηση του Εθνικού Μετώπου καθώς και στην πλήρη δικαίωση των εκτιμήσεων του σχετικά με την πορεία της Ε.Ε. Οι διαφορές μαςμεάλλα ευρωψηφοδέλτια δεν πρέπει αν αναζητηθούν μόνο στον πολιτικό λόγο αλλά στην συνέπεια και στο ήθος. 
Εστίασε την προσοχή στην αφύπνιση των εθνικών κοινωνιών απέναντι στο τέρας της παλυπολιτισμικότητας και του ισλαμισμού που επιχειρούν την μεγάλη "αντικατάσταση πληθυσμού"  την οποία πρέπει να αποτρέψουμε, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά. 
Αναφέρθηκε, επίσης,στα εθνικά θέματα και στη μειοδοτική συμπεριφορά του πολιτικού συστήματος στη υπόθεση της Μακεδονίας μας, όπου επισημάνθηκε ο βρώμικος ρόλος των κομμάτων εξουσίας στην εγκατάλειψη της εθνικής γραμμής. 
Εκτενή αναφορά έκανε επίσης στην επιστροφή στην εθνική οικονομία και στην προστασία του αξιακού πλαισίου που πλήττεται από τιςκυβερνήσεις της μεταπολιτεύσεως. 
Τόνισε ,ακόμα, ότι εξελίσσεται νέα πιθανήπροδοσία αυτή τη φορά στο Αιγαίο και τη Θράκη.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...