Menu
RSS
Δευτέρα, 06/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Παναγιώτης Γιαννόπουλος στο "Καλημέρα Αρκαδία": "Δεν χωράνε χρώματα στην αυτοδιοίκηση. Να πάμε σε ανεξάρτητες λύσεις" (vd)

Παναγιώτης Γιαννόπουλος στο "Καλημέρα Αρκαδία": "Δεν χωράνε χρώματα στην αυτοδιοίκηση. Να πάμε σε ανεξάρτητες λύσεις" (vd)

Ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στην Μεσσηνία (με τη Νέα Πελοπόννησο) ιατρός κ. Παναγιώτης Γιαννόπουλος μίλησε στο «Καλημέρα Αρκαδία» και την Έλλη Αρτοπούλου, για τις περιφερειακές εκλογές.

 

«Τίποτα δεν έρχεται έτοιμο, πρέπει να μοχθήσεις» τόνισε αρχικά, ενώ αναφέρθηκε και στο πως συνδυάζεται η ιατρική με την τοπική αυτοδιοίκηση.

«Δεν πρέπει να μπούμε σε στείρες κομματικές επιλογές, οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν χιλιόμετρα. Ο Πέτρος Τατούλης είναι κοινωνικότητας, έχει γράψει τη δική του πολιτική ιστορία. Είναι από τους μεγαλύτερους αυτοδιοικητικούς της χώρας. Η Νέα Πελοπόννησος είναι αυτοδιοικητική παράταξη με μεγαλύτερη εμπειρία από ποτέ και αποτελεί την καλύτερη επιλογή αυτή τη στιγμή».

Για τον Δημήτρη Πτωχό, είπε ότι «ήρθε λίγο περίεργα αυτή η υποψηφιότητα. Αποτελεί ένα πρόβλημα ότι δεν έχει επαφή με την αυτοδιοίκηση. Μία υποψηφιότητα που δεν περπατάει, δεν την αποδέχεται ο κόσμος. Πρόκειται για ένα πείραμα. Δεν έχει πλάνο να διεκδικήσει. Έχει πλάνο να ακολουθήσει οδηγίες κυβερνητικές. Δεν χωράνε χρώματα στην αυτοδιοίκηση. Να πάμε σε ανεξάρτητες λύσεις.»

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...