Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Σεπτέμβριος 2019 | Πότε θα καταβληθούν ΚΕΑ και επίδομα στέγασης

Σεπτέμβριος 2019 | Πότε θα καταβληθούν ΚΕΑ και επίδομα στέγασης

Την τελευταία εβδομάδα του Σεπτεμβρίου αρχίζει η πληρωμή του επιδόματος στέγασης, του ΚΕΑ και των προνοιακών επιδομάτων. Δείτε παρακάτω τις ημερομηνίες καταβολής τους.

Η πληρωμή μηνός Σεπτεμβρίου 2019 στους δικαιούχους (όσοι έχουν υποβάλει αίτηση μέχρι 31-08-2019 και έχει εγκριθεί) του προγράμματος «Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης» (ΚΕΑ) προβλέπεται να γίνει από 26 έως 27 Σεπτεμβρίου 2019.

Η πληρωμή, όπως γίνεται κάθε φορά, θα πραγματοποιηθεί με πίστωση εξ ημισείας στο λογαριασμό και στην προπληρωμένη κάρτα αγορών, στις περιπτώσεις που το συνολικό καταβαλλόμενο ποσό είναι ίσο με ή υπερβαίνει τα 100 ευρώ ανά μήνα. Η προπληρωμένη τραπεζική κάρτα του δικαιούχου μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς κανένα περιορισμό για οποιαδήποτε αγορά, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρονικών αγορών.

Επίδομα στέγασης

Η πληρωμή της δόσης Σεπτεμβρίου 2019 για τις αιτήσεις που υποβλήθηκαν και εγκρίθηκαν μέχρι και την 31 Αυγούστου 2019 προβλέπεται γίνει από 25 έως 27 Σεπτεμβρίου 2019.

Εκ νέου αίτηση πρέπει να κάνουν αρκετοί δικαιούχοι μέχρι και τις 30 Σεπτεμβρίου 2019 για να μη χάσουν το επίδομά τους.

Συγκεκριμένα, πρέπει να ξανακάνουν αίτηση όσοι υπέβαλαν τις αιτήσεις τους εντός του Μαρτίου 2019, καθώς συμπληρώνεται αυτόν τον μήνα το εξάμηνο ισχύος τους. Πολλές αιτήσεις για το επίδομα ενοικίου στέγασης που υποβλήθηκαν εντός Μαρτίου – και για τις οποίες έχουν διαπιστωθεί από ηλεκτρονικές διασταυρώσεις ότι έχουν υποστεί μεταβολές – δεν ανανεώθηκαν αλλά εμφανίζονται με την ένδειξη «Η αίτηση δεν ήταν δυνατόν να ανανεωθεί αυτόματα».

Οι αιτήσεις που υποβλήθηκαν εντός Μαρτίου 2019 για τις οποίες διαπιστώθηκε από τις ηλεκτρονικές διασταυρώσεις ότι εξακολουθούν να πληρούν τους όρους και προϋποθέσεις του προγράμματος, ανανεώθηκαν αυτόματα και εμφανίζονται με την ένδειξη «Η αίτηση έχει ανανεωθεί για ένα επιπλέον εξάμηνο».

Για να εγκριθεί η αίτηση απαιτείται το μισθωτήριο συμβόλαιο να έχει διάρκεια τουλάχιστον έξι μήνες από τον επόμενο μήνα της υποβολής αίτησης.

1 σχόλιο

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 05 Σεπτεμβρίου 2019 18:10 Σύνδεσμος σχολίου

    11 Σεπτεμβρίου.περναω επιτροπή αν περάσω πληρώνομαι αναδρομικά από τον Ιουνίου πόσες μέρες βγενει η απόφαση

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...