Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Σε τραγική κατάσταση τα οχήματα της αστυνομίας – Κινδυνεύουν οι ίδιοι οι αστυνομικοί - Πέντε νέα τζιπ αγοράζει η Περιφέρεια

Σε τραγική κατάσταση τα οχήματα της αστυνομίας – Κινδυνεύουν οι ίδιοι οι αστυνομικοί - Πέντε νέα τζιπ αγοράζει η Περιφέρεια

Για την τραγική κατάσταση που επικρατεί στο στόλο οχημάτων της ελληνικής αστυνομίας στην Πελοπόννησο έγινε συζήτηση στο περιφερειακό συμβούλιο, όπου τελικά αποφασίστηκε να αγοραστούν πέντε νέα σύχγρονα οχήματα (ένα από αυτά για την Αρκαδία) με χρήματα της Περιφέρειας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Τζινιέρης είπε: «Η αστυνομία έχει 324 αυτοκίνητα και τα 58 ακινητοποιημενα. Ο μέσος όρος ηλικιωμένων είναι 400.000 χιλιόμετρα.

Αυτή η κατάσταση δημιουργεί δυσκολίες στην εκτέλεση των καθηκόντων των ειδικών μονάδων της αστυνομίας που έχουν συσταθεί για την πρόληψης της εγκληματικότητας.»

Η Περιφέρεια θα συνδράμει –μετά από αίτημα της αστυνομίας- και για το λόγο αυτό εγκρίθηκε πίστωση για πέντε οχήματα 4Χ4 τζιπ που κοστίζει περίπου 28.000 ευρώ το καθένα.

Ο Περιφερειάρχης κ. Νίκας είπε ότι «υπάρχουν ζητήματα ασφάλειας των αστυνομικών που κινούνται με μηχανές και αυτοκίνητα που είναι σε κακή κατάσταση. Είναι σημαντικό να δοθεί ένα καλό όχημα σε κάθε νομό».

Το θέμα ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία, με τον κ. Κάτσαρη να ψηφίζει λευκό, ενώ είχε ήδη αποχωρήσει η παράταξη Τατούλη.

 @ www.kalimera-arkadia.gr

1 σχόλιο

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 04 Οκτωβρίου 2019 15:56 Σύνδεσμος σχολίου

    ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ ΝΙΚΑΣ ;;;;;

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...