Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Βίντεο ντοκουμέντο και μαρτυρίες που σοκάρουν για το «παιχνίδι του πνιγμού»

Βίντεο ντοκουμέντο και μαρτυρίες που σοκάρουν για το «παιχνίδι του πνιγμού»

Νέα βίντεο ντοκουμέντο, από το παιχνίδι του πνιγμού, φέρνει στο φως της δημοσιότητας το Open TV. Σε αυτά πρωταγωνιστούν ανήλικοι που κρατούν την αναπνοή τους και άλλα παιδιά που τους σφίγγουν από το λαιμό μέχρι να πέσουν κάτω λιπόθυμοι. «Είναι ένα παιχνίδι που σου κρατάει την αναπνοή και δεν παίρνει αέρα ο εγκέφαλός σου» λέει στην κάμερα του Open TV ένας ανήλικος. «Όταν τελειώνει το παιχνίδι του σηκώνεις το κεφάλι τον γυρνάς του φωνάζει το όνομά του και μετά ξυπνάει». Αυτές είναι μόνο μερικές από τις μαρτυρίες παιδιών που έχουν πάρει μέρος σε αυτό το παιχνίδι θανάτου. 

Σε ένα από τα βίντεο του Open TV απεικονίζεται ένας ανήλικος που δέχεται τη συγκεκριμένη δοκιμασία, ενώ παρόντες είναι και άλλοι που γελούν και σχολιάζουν το σκηνικό που διαδραματίζεται. Το παιχνίδι της αναπνοής όπως λέγεται βρίσκει πρόσφορο έδαφος στις παρέες και διακινείται μέσω κινητών τηλεφώνων. Μία κοπέλα στο Λουτράκι υποβλήθηκε σε αυτή τη δοκιμασία και τα αποτελέσματα ήταν δυσάρεστα καθώς τέθηκε σε κίνδυνο η ζωή της. «Σου λέει ο άλλος πάρε δέκα ανάσες και μόλις τελειώσεις φυσάς τον αντίχειρά σου και σηκώνεσαι. Μετά σε σφίγγει μέχρι να λιποθυμήσεις» συμπληρώνει άλλος ένας ανήλικος. 

Το έχω κάνει πάνω από 30 φορές

Ένας άλλος ανήλικος μιλάει στην κάμερα του Open και αποκαλύπτει ότι έχει κάνει πάνω από 30 φορές αυτό το παιχνίδι. «Όταν ξυπνάς νιώθεις κάπως λες και κοιμόσουν για ώρες» αναφέρει χαρακτηριστικά. Αρκετοί, στο μεταξύ, είναι οι μαθητές που έχουν προσπαθήσει να στραγγαλίσουν τον εαυτό τους στα πλαίσια του παιχνιδιού χωρίς να έχουν καταλάβει τις συνέπειες.

ethnos.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...