Menu
RSS
Τετάρτη, 24/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

ΟΑΕΔ - Κοινωνικός τουρισμός 2020 | Πότε βγαίνουν οι τελικοί πίνακες

ΟΑΕΔ - Κοινωνικός τουρισμός 2020 | Πότε βγαίνουν οι τελικοί πίνακες

Έως τις 15 Ιουλίου να βγουν οι προσωρινοί πίνακες με τους ωφελούμενους του Κοινωνικού Τουρισμού 2020. Ωστόσο η έκδοση των προσωρινών πινάκων με τους ωφελούμενους εξαρτάται από την διασταύρωση των στοιχείων των ωφελουμένων που φέτος είναι πάνω από 300.000.

 

Το οριστικό Μητρώο Δικαιούχων – Ωφελουμένων και ο οριστικός Πίνακας Αποκλειομένων, αναρτώνταιστη διαδικτυακή πύλη του ΟΑΕΔ, στη διεύθυνση www.oaed.gr και ανακοινώνεται η έκδοσή τους στον Πίνακα Ανακοινώσεων των αρμοδίων Υπηρεσιών (ΚΠΑ2) του ΟΑΕΔ.

 

Οι συμμετέχοντες ενημερώνονται για τα οριστικά αποτελέσματα της διαδικασίας με δική τους φροντίδα από τη διαδικτυακή πύλη του ΟΑΕΔ.

Υπενθυμίζεται πως οι διακοπές με το πρόγραμμα επιδότησης μπορούν να πραγματοποιηθούν από την 1 Αυγούστου 2020 έως τις 31 Ιουλίου 2021 σε τουριστικά καταλύματα του Μητρώου Παρόχων του ΟΑΕΔ.

Οι διακοπές θα έχουν διάρκεια από μία έως δέκα διανυκτερεύσεις, όταν επιλεχθούν για διακοπές τουριστικά καταλύματα των νήσων Λέσβου, Λέρου, Σάμου, Χίου, Κω και του Νομού Έβρου ή από μία έως έξι διανυκτερεύσεις, όταν επιλεχθούν για διακοπές τουριστικά καταλύματα της υπόλοιπης Ελλάδας.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...