Menu
RSS
Σάββατο, 18/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μάρκου | Σκέψεις να κινηθεί νομικά εναντίον του Κωνσταντινόπουλου

Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μάρκου | Σκέψεις να κινηθεί νομικά εναντίον του Κωνσταντινόπουλου

Μετά τα όσα συνέβησαν το πρωί στη Βουλή, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μάρκου προχώρησε στην εξής τοποθέτηση...

"Ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος εξαπέλυσε εναντίον μου σήμερα το πρωί εντός του Κοινοβουλίου μια χυδαία επίθεση. Ευρισκόμενος σε προφανές ντελίριο, με κατηγόρησε ως "διαπλεκόμενο" και ότι τάχα "έχει να αποκαλύψει πολλά για μένα". Του απάντησα αυτολεξεί: "Μιλάς εσύ που είσαι ανοικτός", προφανώς εννοώντας τις πολιτικές του θέσεις και την πλήρη ταύτισή τους με τις θέσεις της ΝΔ. Τον καλώ να ανακαλέσει άμεσα τις ύβρεις και τις συκοφαντίες του. Αλλιώς,ο συγκεκριμένος βουλευτής θα κληθεί να λογοδοτήσει για την αλήθεια ή αναλήθεια των ισχυρισμών του και να καταθέσει τα δήθεν στοιχεία για τις απαράδεκτες και αστήρικτες εκστομίσεις του."

 

ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

Σάλος προκλήθηκε στην ολομέλεια της Βουλής κατά τη διάρκεια της συζήτησης για το πόρισμα της Νovartis, όταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μάρκου έκανε άσεμνη χειρονομία προς τον συνάδελφο του στο ΚΙΝΑΛ Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση και να αποβληθεί από το κοινοβούλιο.

Το περιστατικό συνέβη όταν ο Γιάννης Μπούγας κλήθηκε να απαντήσει επί προσωπικού στον εισηγητή του ΣΥΡΙΖΑ Σπύρο Λάππα. Σε εκείνο το σημείο τα αίματα άναψαν εντός του κοινοβουλίου και ο Κώστας Μάρκου άρχισε να χρησιμοποιεί υβριστικούς χαρακτηρισμούς απευθυνόμενος στον Βασίλη Κεγκέρογλου του ΚΙΝΑΛ.

«Τι να πει αυτός. Τα είπε η ΝΔ» φέρεται να είπε ο κ. Μάρκου, με τον Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο να του θυμίζει τις επιτροπές για τους γιατρούς που είναι ανοικτές ως προς τον ΣΥΡΙΖΑ. Τότε ο κ. Μάρκου συνέχισε λέγοντας «τι να πείτε εσείς στο ΚΙΝΑΛ που έχετε την κω...α σας ανοικτή ...να» κάνοντας και τη σχετική χειρονομία.

Ο προεδρεύων Θανάσης Μπούρας απέβαλε αμέσως τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ από την αίθουσα. «Είναι απαράδεκτο. Τον είδα να αποχωρεί και να κάνει μια χειρονομία. Βγείτε και μην προκαλείτε άλλο. Λυπάμαι για την διαγωγή σας. Ντροπή η πράξη σας για καθηγητή πανεπιστημίου. Να εξέλθετε από την αίθουσα. Βγείτε απο την αίθουσα είναι εντολή προεδρείου. Σας είδα τι κάνατε και έχω να σας πω το εξής: Ντροπή, Ντροπή Ντροπή», είπε ο κ. Μπούρας.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...