Menu
RSS
Παρασκευή, 17/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Μητροπολίτης Κυθήρων | Παρέμβαση εισαγγελέα μετά τις απίστευτες δηλώσεις για το εμβόλιο

Μητροπολίτης Κυθήρων | Παρέμβαση εισαγγελέα μετά τις απίστευτες δηλώσεις για το εμβόλιο
Την παρέμβαση των δικαστικών αρχών προκάλεσαν οι απίστευτες δηλώσεις του Μητροπολίτη Κυθήρων Σεραφείμ, που υποστήριξε ότι το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού είναι προϊόν… εκτρώσεων


Η επικεφαλής της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά έδωσε εντολή για επείγουσα προκαταρκτική εξέταση προς διερεύνηση τυχόν αυτεπαγγέλτως διωκόμενων πράξεων η οποία ανατέθηκε σε Εισαγγελικό Λειτουργό.


Οι απίστευτες δηλώσεις του Μητροπολίτη έγιναν στον Εσπερινό της Κυριακής 27 Δεκεμβρίου στον Ιερό Ναό Εσταυρωμένου Χώρας Κυθήρων.

Τα εμβόλια «γίνονται και παρασκευάζονται με το προϊόν των εκτρώσεων. Μέσα στο σώμα μας θα περάσει αυτό το υλικό που προέρχεται από σκοτωμένα έμβρυα», είπε ο Μητροπολίτης, που μάλιστα υποστήριξε ότι γνώστης της πληροφορίας είναι και ο Πάπας, του οποίου τη γνώμη «δεν υπολογίζουμε».


Συνεχίζοντας τις θεωρίες συνωμοσίας, ανέφερε μάλιστα ότι «θέλουν να κάνουν τον μετάνθρωπο, τον μεταλλαγμένο άνθρωπο, τον άνθρωπο που θα είναι ένα ρομπότ»


Είχε προηγηθεί τοποθέτησή του για τις γιορτές

Προ ημερών, ο Μητροπολίτης είχε δηλώσει ότι προτίθεται να αψηφήσει τους κανόνες για την προστασία της δημόσιας Υγείας ανοίγοντας τους ναούς. «Θα λειτουργήσουμε τους ναούς, ας έρθουν να μας πιάσουν, το είπαμε αυτό. Δεν μπορούμε να ξεχωρίσουμε το ποίμνιό μας, δεν μπορούμε να πούμε «θα έρθουν κάποιοι και κάποιοι θα μείνουν έξω».

https://www.protothema.gr/

7 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 02 Ιανουαρίου 2021 12:43 Σύνδεσμος σχολίου

    Αγαπητέ 10:17 , θα σε συμβουλευα να πας σε έναν οφθαλμίατρο για να βλέπεις και τους τόνους στο κείμενο αλλά και ότι δεν υπάρχουν λάθη. Εξ άλλου δεν σου είπε κανείς για το μονοτονικό σύστημα?? Αλλά ξέρω . Εσύ διαβάζεις μόνο την "Βίβλο" που είναι γραμμένη στην αρχαιζουσα για να μη καταλαβαίνεις τι σου λένε οι τεμπέληδες ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ. Πάρε τώρα ένα υπνακο ...Καλή χρονιά ...

  • anonymous
    anonymous Σάββατο, 02 Ιανουαρίου 2021 10:17 Σύνδεσμος σχολίου

    Διάβασε αυτά που γράφεις κ.κ.14.44 που είσαι γραμματιζούμενος και διόρθωσε τα λάθη στο κείμενό σου και βάλε κανένα τόνο,αφού ξέρεις γραμματική.....άσε το "ράσο" ,

  • Έλληνας
    Έλληνας Παρασκευή, 01 Ιανουαρίου 2021 14:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Αγαπητέ ,11:49 μάλλον θα πρέπει να μάθεις συντακτικό. Κανένα νόημα δεν βγαίνει από αυτά που γράφεις. Εσύ δηλαδή τι είσαι ? Ατρόμητος?? Δεν το φοβάται κανείς το ράσο που εσύ υπερασπίσεις, απλά κάποιος ρώτησε για τον ρόλο του ράσου στις εθνικές υποθέσεις. Γιατί θιχτηκες? Φοράς ράσα? Απάντησε και άσε τις αμπελοφιλοσοφιες...

  • anonymoys
    anonymoys Παρασκευή, 01 Ιανουαρίου 2021 11:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Άλλοι φοβούνται το ράσο,άλλοι φοβούνται την ενημέρωση και την κριτική δηλαδή όλοι τους κάτι φοβούνται.... άρα φόβον σπέρνεται φόβο θα θερίζεται κυρίες και κύριοι....κρίμα έχει περάσει το μήνυμα της νέας εποχής! Φόβος-φόβος παντού......και πάλι κρίμα!

  • ΑΘΕΟΣ
    ΑΘΕΟΣ Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου 2020 20:56 Σύνδεσμος σχολίου

    Α!!! Ρε τραγοπαπα , αν σε είχα να σκάβεις , να σπέρνεις να θερίζεις, να τρυγας, να ήξερες πως βγαίνει το μεροκάματο δηλαδή, θα είχες σίγουρα ισορροπία. Τώρα η τεμπελιά σε έχει κάνει να μη ξέρεις ούτε από κόσμο ούτε από κοινωνία. Για τους αφορισμούς της επανάστασης του 21 από το ράσο, τον αφορισμό των Κολοκοτρωναίων το 1806 από το ράσο ξέρεις τίποτα? Διάβασε τα απομνημονεύματα του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη να το μάθεις. Ανθελληνες πάντα . Και με τους Οθωμανούς και με τους Γερμανούς το 1941. Θέλεις και άλλα Ελληναρα παπά???

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου 2020 20:09 Σύνδεσμος σχολίου

    Δυστυχώς κάτι τέτοιοι επιρεαζουν μια μεγάλη μερίδα ανθρώπων. Ανθρώπων που δεν σκέφτονται δεν διαβάζουν και πιστεύουν σε μεταφυσικές βλακείες. Δυστυχώς οι ρασοφοροι ήταν ,είναι και θα παραμείνουν η συμφορά του κόσμου. Γι'αυτό πρέπει να γίνει διαχωρισμός κράτους και εκκλησίας ΤΩΡΑ. Και φυσικά εφαρμογή του νόμου . Αυτός ο ανεγκεφαλος είναι για ψυχιατρείο , μόνο ζημιά μπορεί να κάνει ...

  • Ανωνυμη
    Ανωνυμη Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου 2020 01:25 Σύνδεσμος σχολίου

    Φερτε ενα ψυχιατρο ρεεεε....ο ανθρωπος δε στεκει.και το πιο στεναχωρο απ ολα ειναι οτι ΔΥΣΤΥΧΩΣ ειναι πολλα τα νουμερα που πιστευουν αυτες τις παλαβομαρες.τρελοι και επικινδυνοι...ο Αινσταιν ειχε πει:2 πραγματα ειναι απειρα:το συμπαν κ η ανθρωπινη ηλιθιοτητα.Για το πρωτο,δεν ειμαι σιγουρος..

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...