Βλάσης: "Ελπίζω έστω και αυτή την ύστατη ώρα τα κόμματα της Αριστεράς να αναλάβουν τις ευθύνες τους"

Στην ΕΡΤ1 και την εκπομπή «Από τις 6» με τους Γιάννη Πιτταρά και Δημήτρη Κοτταρίδη μίλησε ο Υφυπουργός Εξωτερικών κ. Κώστας Βλάσης.
Μεταξύ αάλλων, είπε:
• Ελπίζω έστω και αυτή την ύστατη ώρα τα κόμματα της Αριστεράς να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να στηρίξουν στη Βουλή την πρωτοβουλία της Κυβέρνησής μας για την διευκόλυνση στην ψήφο των Ελλήνων του εξωτερικού.
•Δεν μπορούμε να θυμόμαστε τους Έλληνες του εξωτερικού – οι οποίοι είναι πάντα δίπλα μας - μόνο όταν τους χρειαζόμαστε και να μην ικανοποιούμε ένα πάγιο και δίκαιο αίτημά τους, που αφορά στη διευκόλυνση της ψήφου τους από τον τόπο κατοικίας τους, κάτι που εξάλλου συμβαίνει σχεδόν σε όλες τις χώρες του κόσμου.
2 σχόλια
-
Για πιο λογο εχετε λυσαξει με την ψηφο ανθρωπων..που ΔΕΝ ΖΟΥΝ ΕΔΩ...τι στο καλο πια..δεν μπορει να αποφασιζουν για τις ζωες μας πολιτες αλλων χωρων.!!
-
Κάτσε στην αγκινάρα τώρα που δεν πέρασε το νομοσχέδιο.. Σιγά ρε φίλε που θα κάνεις εσύ πολιτική... Γιατί πρέπει να ψηφίζουν οι Έλληνες που δεν έχουν έρθει ποτέ στην Ελλάδα ή έρχονται για διακοπές .. πάνε οι παλιοί που πρόσφεραν.... για εμάς που μένουμε μόνιμα στον τόπο μας και δεν τον εγκαταλείπουμε.. μάλλον σε βόλευε γιατί λόγω ιδιότητος έκανες ταξιδάκια και βασιζόσουν σε αυτές τις ψήφους