Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Αποδοκιμασίες στο Twitter για το «ίσως» στην ανάρτηση με τις ευχές του Αλέξη Τσίπρα στη Φώφη Γεννηματά

Αποδοκιμασίες στο Twitter για το «ίσως» στην ανάρτηση με τις ευχές του Αλέξη Τσίπρα στη Φώφη Γεννηματά
Θέμα συζήτησης για τους λάθος λόγους έχει γίνει στο Twitter ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος δέχθηκε και δέχεται αρνητικά σχόλια για την ατυχή χρήση της λέξης «ίσως» στις ευχές για καλή ανάρρωση που έστειλε στην Φώφη Γεννηματά.

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής ανακοινώθηκε χθες, πως από την Δευτέρα, εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».  Χιλιάδες είναι τα τηλεφωνικά μηνύματα και οι ευχές που καταφτάνουν στην Χαριλάου Τρικούπη από κάθε περιοχή της χώρας- στενοί συνεργάτες της δείχνουν αιφνιδιασμένοι αλλά και σίγουροι ότι η «Γεννηματά είναι μαχήτρια, ξέρει να κοιτάζει κατάματα τον καρκίνο, να παλεύει και να κερδίζει». Αντίστοιχα πολλά ήταν και τα μηνύματα που έλαβε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής από πολιτικούς, μεταξύ αυτών και ο Αλέξης Τσίπρας.

«Επικοινώνησα πριν από λίγο με τη Φώφη Γεννηματά και της μετέφερα τις ειλικρινείς ευχές μου για καλή δύναμη και ταχεία ανάρρωση», ανέφερε ο κ. Τσίπρας σε ανάρτησή του, προσθέτοντας ότι «είναι βέβαιο ότι και αυτή τη μάχη, που ίσως είναι πιο σημαντική από τις άλλες της πολιτικής, θα την κερδίσει».
Η συμπερίληψη ωστόσο της λέξης «ίσως» στην ανάρτησή του έκανε πολλούς να τον επικρίνουν λέγοντας πως αφήνει να εννοηθεί πως η μάχη για την ζωή ίσως δεν είναι τόσο σημαντική όσο οι μάχες για την πολιτική.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο κ. Τσίπρας αλλά και η λέξη «ίσως» να γίνουν τρεντ στο Twitter με χρήστες να εκφράζονται αρνητικά για τον αρχηγλό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Δείτε ενδεικτικά μερικές από τις αντιδράσεις στο Τwitter, ΕΔΩ

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...