Menu
RSS
Πέμπτη, 18/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Έλενα Ακρίτα για Σάσα Σταμάτη: «Ένας θηλυκός Φουρθιώτης που δηλώνει δημοσιογράφος και κυκλοφορεί με μπράβους»

Έλενα Ακρίτα για Σάσα Σταμάτη: «Ένας θηλυκός Φουρθιώτης που δηλώνει δημοσιογράφος και κυκλοφορεί με μπράβους»

Την κίνηση της Σάσας Σταμάτη να διακόψει παράσταση στο θέατρο «Καρέζη» που πρωταγωνιστεί ο stand up κωμικός, Χριστόφορος Ζαραλίκος ύστερα από χιουμοριστικό σχόλιο που φέρεται να έκανε ο κωμικός για τον επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη, σχολιάζει καυστικά σε ανάρτηση της η δημοσιογράφος και συγγραφέας, Έλενα Ακρίτα.

Η Έλενα Ακρίτα έκανε λόγο για θηλυκό Φουρθιωτη που δηλώνει δημοσιογράφος και κυκλοφορεί με μπράβους και κάνει τσαμπουκάδες σε θέατρα, τονίζοντας ότι θα γράψει αύριο αναλυτικά την άποψη της προκειμένου να ηρεμήσει πρώτα. Μάλιστα, επανήλθε με νέα ανάρτηση και διερωτήθηκε αν θα περάσει αυτόφωτο, καθώς το 24ωρο δεν έχει περάσει ακόμη.

Σε σχόλιο της έγραψε μάλιστα με σκωπτικό ύφος: «Ένα τσόκαρο δεν γίνεται γόβα όσο κι αν προσπαθήσει».

Οι αναρτήσεις της Έλενας Ακρίτα:

Χριστόφορος Ζαραλίκος: “Εισβολή” της Σάσα Σταμάτη στην παράστασή του – Αντιδράσεις από κυβέρνηση και κόμματα

Ένταση επικράτησε σε θέατρο Καρέζη όπου εμφανίζεται ο γνωστός σατιρικός ηθοποιός. Η εισβολή της Σάσας Σταμάτη, η οποία διέκοψε για λίγο την παράσταση συνοδεύτηκε από πολιτικές αντιδράσεις.

Ένα περιστατικό “εισβολής” της Σάσας Σταμάτη με συνοδεία αγνώστων ανδρών, αναστάτωσε τη παράσταση του Χριστόφορου Ζαραλίκου, “200 χρόνια δανεικά”, που λάμβανε χώρα το βράδυ της Πέμπτης στο θέατρο Καρέζη.

Η παρουσιάστρια επιχείρησε να διακόψει τη παράσταση, και μετά από λίγα λεπτά έντονης λογομαχίας, απομακρύνθηκε από τη σκηνή υπό τις προτροπές του κοινού. Ο ίδιος ο κωμικός κράτησε ψύχραιμη στάση, ζητώντας της επανειλημμένα να αποχωρήσει για να μπορέσει να συνεχίσει το πρόγραμμά του. Μάλιστα ο Χρ. Ζαραλίκος προσπάθησε να κατευνάσει τα πνεύματα, λέγοντας “θα βγουν έξω οι άνθρωποι αφού δεν τους αρέσει αυτό που βλέπουν. Θα φύγουν, σας παρακαλώ”.

Ο ίδιος ο Χριστόφορος Ζαραλίκος, τοποθετήθηκε εν συνεχεία, και μετά το τέλος της παράστασής του, μέσω μέσων κοινωνικής δικτύωσης, αφήνοντας αιχμές.

Δείτε το βίντεο:

https://www.tilestwra.com

1 σχόλιο

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 03 Δεκεμβρίου 2021 17:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Ζούμε δεύτερη χούντα, βρεεεε! Τι άλλο πρέπει να γίνει για να το πάρετε χαμπάρι;

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...