Menu
RSS
Σάββατο, 04/10/2025
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Αρναούτογλου: "Αλλάζει τελείως ο καιρός ανήμερα των Χριστουγέννων"

Αρναούτογλου: "Αλλάζει τελείως ο καιρός ανήμερα των Χριστουγέννων"

Μέχρι και το πρωί της παραμονής των Χριστουγέννων θα συνεχιστεί το τσουχτερό κρύο σύμφωνα με τον προγνώστη, Σάκη Αρναούτογλου. Από το μεσημέρι της Παρασκευής ο καιρός θα μαλακώσει στο μεγαλύτερο μέρος τη χώρα με εξαίρεση την Ήπειρο, όπου θα κάνει κρύο ακόμα και αργά το μεσημέρι.

Ανήμερα τα Χριστούγεννα, η μέρα θα ξεκινήσει με ηλιοφάνεια στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Ο καιρός θα ζεστάνει ιδιαίτερα από τη Λαμία και κάτω όπου ο υδράργυρος θα φτάσει μέχρι και τους 15 βαθμούς Κελσίου.

Τι καιρός θα κάνει τις άλλες μέρες

Στα κεντρικά, δυτικά και βόρεια θα εκδηλωθούν συννεφιές την επομένη των Χριστουγέννων με βροχές στη βορειοδυτική Ελλάδα και μπόρες στα νοτιοανατολικά.

Άστατος θα είναι ο καιρός τη Δευτέρα με εναλλαγές ηλιοφάνειας και συννεφιάς στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας και ίσως κάποιες βροχές και καταιγίδες κατά τόπους.

Ο καιρός χαλάει ακόμα περισσότερο την Τρίτη ενώ, σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου, υπάρχουν ενδείξεις ότι κρύες αέριες μάζες θα κατέβουν από τη βόρεια Ευρώπη προς την Ελλάδα γύρω στις 30-31 Δεκεμβρίου και θα κάνουν πιο χειμωνιάτικο το σκηνικό του καιρού ενόψει της Πρωτοχρονιάς.

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...