Δημοσκόπηση Abacus | Μειώθηκε η διαφορά ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ- Μέχρι 18% το ΚΙΝΑΛ - Κοντά στη Βουλή ο Κασιδιάρης!
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα ευρήματα της δημοσκόπησης που διενήργησε η εταιρεία ABACUS, για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA.
«Υπάρχει μία απογοήτευση για τους πολιτικούς αρχηγούς» σχολίασε ο Αντώνης Σρόιτερ, κατά την παρουσίαση των αποτελεσμάτων.
«Η ελληνική λύση ανέβασε τα ποσοστά της, όπως και το κόμμα του Ηλία Κασιδιάρη», είπε στη συνέχεια, αναφερόμενος παράλληλα στην ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και την στάση αυτών των κομμάτων υπέρ του Βλαντιμίρ Πούτιν. Υπάρχει ένα σημαντικό κομμάτι της κοινωνίας που στηρίζει την Ρωσία, εκτίμησε ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alpha.
Ποια είναι η γνώμη των ψηφοφόρων του ΚΙΝΑΛ για τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και ποια των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ για τον πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής, Νίκο Ανδρουλάκη;
Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης της Abacus σε καρτέλες παρακάτω:












2 σχόλια
-
@7:35 Άλλη φορά όταν τα λες αυτά να φροντίζεις να μην φοράς καλσόν γιατί μπορεί να το σκίσεις. Και δεν είναι "το" ΣΥΡΙΖΑ ταγάρι αλλά "ο" ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή "ο" Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς, όχι "το" Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς. Αρχιτάγαρο
-
Πάει για τρίτο κόμμα το ΣΥΡΙΖΑ
με τον ΤΣΙΠΡΑ.







