Menu
RSS
Δευτέρα, 06/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

"Εθνική Απελευθέρωση" το κόμμα που ανακοίνωσε ο Στέφανος Χίος! (vd)

"Εθνική Απελευθέρωση" το κόμμα που ανακοίνωσε ο Στέφανος Χίος! (vd)

Την ανακοίνωση του λαϊκού κινήματος της “Εθνικής Απελευθέρωσης”, έκανε ο δημοσιογράφος Στέφανος Χίος, στην εκπομπή ΜΑΚ ΧΙ.

“Λίγες μέρες πριν από την Εθνική Παλιγγενεσία του 1821 των ηρώων μας, αποφασίσαμε την ίδρυση της “Εθνικής Απελευθέρωσης”, του μοναδικού αληθινού κινήματος από τα σπλάχνα και τις ιστορικές καταβολές μίας φύτρας Ελλήνων που υποφέρει από την ακρίβεια, την αλητεία και τον τυχοδιωκτισμό της εξουσίας, το τζαμπατζιλίκι της ολιγαρχίας των πλουτοκρατών που σε συνεταιρισμό με τις  κατά καιρούς κυβερνητικές Μαφίες, εκείνες που στήνουν καρτέρια θανάτου στους ανεξάρτητους και ακηδεμόνευτους δημοσιογράφους, θέλουν τον κόσμο πιόνι και πειθήνιο όργανο στα πόδια τους. Από σήμερα ακόμα και τα τάνκερ με το ρωσικό πετρέλαιο που κουβαλάνε όσοι τη μέρα θησαυρίζουν και τη νύχτα πουλάνε ενημέρωση από τα σαπιοκάναλά τους, βυθίζονται από τις μεγάλες και βαθιές θάλασσες της ταραχής και της αγανάκτησης. Κανένας δεν είναι αβύθιστος, όταν σαρώνει ο λαϊκός θυμός”, ανέφερε ο Στέφανος Χίος.

“Κάναμε μια τεράστια προσπάθεια και συνεχίζουμε προς την ίδια κατεύθυνση, της Ενωτικής πατριωτικής συμπόρευσης, για κοινό αγώνα. Πολλοί επιθυμούν διακαώς αρχηγιλίκια, επιχορηγήσεις με δημόσιο χρήμα, καρέκλες και αξιώματα. Τους τα χαρίζουμε, εάν το πρόβλημα τους είναι αυτό. Δεν επιθυμούμε τίποτε από αυτά. Μοναδικό μας μέλημα ,η εκ των έσω κατάρρευση του καταστροφικού συστήματος για τον τόπο. Η φυσιογνωμία και οι αρχές του Ιωάννη Καποδίστρια, μας καθοδηγούν. Όταν επικρατεί γύρω σου το απόλυτο μπάχαλο, χρειάζεται ενωτικός αγώνας και άμεση λήψη αποφάσεων. Και δεν κάνουμε βήμα από τις αρχές μας. 200 υπογραφές- που θέλουμε να τις κάνουμε 10.200- και πάμε στον Άρειο Πάγο για να ξεκινήσουμε”, ξεκαθάρισε ο δημοσιογράφος.

“Με ρωτάτε γιατί δεν πάμε με τον έναν ή με τον άλλον. Προτείναμε Ένωση σε όλους. Άπαντες. Ο καθένας προβάλλει απόψεις που δείχνουν σκοπιμότητες, υποτέλειες, εξαρτήσεις, αγκυλώσεις, ιδιοτέλεια. Λίγοι είναι για τη γροθιά στο σύστημα και με αυτούς θα συμπορευθούμε. Οι άλλοι ας πάνε να πάρουν μισό και ένα τοις εκατό και ας φάνε τα μούτρα τους”.

 

2 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 22 Μαρτίου 2022 15:37 Σύνδεσμος σχολίου

    Στα χνάρια του Τράγκα.Αλλως για τα εκατομμύρια όσο υπάρχουν κορόιδα

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 22 Μαρτίου 2022 14:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Κατάντια. Μόνο αυτό

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...