Νίκη Τζαβέλα: "Ο Ερντογάν θα ήθελε πολύ να έχει έναν γιο σαν τον Μητσοτάκη"!
Η πρώην βουλευτής της ΝΔ Νίκη Τζαβέλα, μέσα από μια ανάρτησή της στο Twitter, αναφέρθηκε στον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν λέγοντας μάλιστα ότι «πολύ θα ήθελε να έχει έναν γιο σαν τον Μητσοτάκη».
Συγκεκριμένα, η Νίκη Τζαβέλα είπε πως «ο Ταγίπ Ερντογάν ζηλεύει τον Κυριάκο Μητσοτάκη» ενώ συμπλήρωσε πως «ο Ερντογάν θα ήθελε να έχει έναν γιο σαν τον Μητσοτάκη ή να είναι σαν αυτόν!»
«Έχω την βεβαιότητα ότι ο Ερντογαν ζηλεύει τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Πολύ θα ήθελε να έχει έναν γιο σαν αυτόν. Ή να είναι σαν αυτόν (το όνειρο κάθε Τούρκου αξιωματούχου κ της τουρκικής ελίτ: ευρωπαίος αμερικανοτραφης). Η ερμηνεία της προσωπικότητας του, είναι πολύ σημαντική για εμάς», σημείωσε χαρακτηριστικά η Νίκη Τζαβέλλα.
Δείτε την ανάρτησή της
in.gr
1 σχόλιο
-
Οι αρχαίοι ημών πρόγονοι έλεγαν "ου γαρ έρχεται μόνον" κ. Τζαβέλα μου. Κάτι τέτοιο περιμέναμε να το έλεγαν τσουτσέκια τύπου Άδωνι, Οικονόμου, Βασιλειάδη κλπ, όχι εσείς, που υποτίθεται ότι είστε μια σοβαρή πολιτικός. Για γιουσουφάκι μια χαρά θα τον ήθελε πάντως ο Ερντογάν, για γιο λίγο χλωμό έως πεθαμένο το βλέπω. Τι να κάνει έναν τέτοιο γιο; Με τι να τον ταϊζει που μοιάζει με φλαμίνγκο; Με σπόρους;






