Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Οδυσσέας: "Η παγίδευση του κινητού του Νίκου Ανδρουλάκη έχει σχέση με τη δυναμική που αποκτά η παράταξη"

Οδυσσέας: "Η παγίδευση του κινητού του Νίκου Ανδρουλάκη έχει σχέση με τη δυναμική που αποκτά η παράταξη"
Δήλωση βουλευτή Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου αναφορικά με το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων


«Η επιμονή του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ν. Ανδρουλάκη, για διαφάνεια και δημοκρατία σήμερα δικαιώνεται. Η παγίδευση του κινητού του έχει σχέση με τη δυναμική που αποκτά η παράταξη για την αλλαγή των πολιτικών συσχετισμών. Η προσπάθεια υποβάθμισης του θέματος από τη κυβέρνηση και φιλικά της ΜΜΕ απέτυχε. Οι σημερινές εξελίξεις αποτελούν μια de facto δικαίωση του Ν. Ανδρουλάκη. Με θεσμικό τρόπο, με τις πρωτοβουλίες μας στη Δικαιοσύνη, φτάσαμε σήμερα παραίτηση του Γ. Γραμματέα της Κυβέρνησης κ. Δημητριάδη και  του επικεφαλής της ΕΥΠ κ. Κοντολέων, πρόσωπα απόλυτα συνδεδεμένα με τον Πρωθυπουργό.  
Για την παγίδευση του κινητού του Ν. Ανδρουλάκη χρησιμοποιήθηκαν σκοτεινές πρακτικές από το παρελθόν. Μετά τις τελευταίες εξελίξεις, η κυβέρνηση δεν έχει ηθική νομιμοποίηση. Είναι απόλυτα έκθετη απέναντι στον ελληνικό λαό γιατί υπονομεύει την εύρυθμη  λειτουργία του Δημοκρατικού πολιτεύματος. Το ΠΑΣΟΚ δεσμεύεται, ότι με τη δύναμη που θα του δώσει ο λαός, μπορεί να εγγυηθεί τις συνταγματικές ελευθερίες των πολιτών.»
  


1 σχόλιο

  • χρύσα
    χρύσα Παρασκευή, 05 Αυγούστου 2022 17:21 Σύνδεσμος σχολίου

    Κύριε βουλευτά, έχετε δίκιο...! Χρησιμοποιήθηκαν οι ίδιες σκοτεινές πρακτικές που εφάρμοζε και ο Θεοφάνης Τόμπρας (αν σας λέει κάτι το όνομα) επί ΠΑΣΟΚ και Ανδρέα Παπανδρέου...

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...