Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Οκτώβριος | Χαμηλότερο κατά 25 % το τιμολόγιο της ΔΕΗ

Οκτώβριος | Χαμηλότερο κατά 25 % το τιμολόγιο της ΔΕΗ

Σημαντικά χαμηλότερα σε σχέση με τον τρέχοντα μήνα Σεπτέμβριο είναι τα τιμολόγια ηλεκτρικής ενέργειας για τον Οκτώβριο που ανακοίνωσαν χθες το βράδυ οι προμηθευτές, στο πλαίσιο της νομοθετημένης υποχρέωσης να αναγγέλλουν τα τιμολόγια του επόμενου μήνα έως τις 20 του προηγούμενου. Ενδεικτικά, το τιμολόγιο της ΔΕΗ για τον Οκτώβριο είναι 25 % χαμηλότερο σε σχέση με το τρέχον.

Οι τιμές παραμένουν παρ' όλα αυτά σε υψηλά επίπεδα και το ενδιαφέρον των καταναλωτών στρέφεται στις κυβερνητικές ανακοινώσεις για το ύψος των επιδοτήσεων τον επόμενο μήνα, από το οποίο θα εξαρτηθεί η πραγματική επιβάρυνση των καταναλωτών.

Οι ανακοινώσεις θα γίνουν το πρωί της Τετάρτης από τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστα Σκρέκα και αναμένεται να περιλαμβάνουν κλιμακωτή επιδότηση ανάλογα με την κατανάλωση, υψηλότερη στις χαμηλές καταναλώσεις.

Ενδεικτικά τα τιμολόγια που ανακοινώθηκαν από προμηθευτές:

ΔΕΗ 59,5 λεπτά ανά κιλοβατώρα για τις πρώτες 500 κιλοβατώρες, 60,7 λεπτά για τις επόμενες και 55,4 λεπτά για το νυχτερινό τιμολόγιο.

Ήρων Protect 62 λεπτά ανά κιλοβατώρα

Elpedison 59,05-63,06 λεπτά ανά κιλοβατώρα με έκπτωση συνέπειας.

Volterra 68,5 λεπτά ανά κιλοβατώρα

Ελίν 59,9 λεπτά ανά κιλοβατώρα.

Αναμένονται οι ανακοινώσεις από το σύνολο των προμηθευτών.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

© ΑΠΕ-ΜΠΕ

3 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2022 15:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Αγαπητέ Βτβ ή όπως αλλιώς σου αρέσει να λέγεσαι κρυβόμενος. Από τότε που γεννήθηκες υπήρχε η ΔΕΗ αλλά εσύ φαίνεται δεν θα το γνώριζες!. Κάποτε "τρωγόταν" η ΔΕΗ και τώρα χόρτασες φαίνεται γι' αυτό και ειρωνεύεσαι. Προφανώς εσύ είσαι οπαδός της Protergia η οποία χρέωνε υπερβολικό τέλος 3 φορές πάνω από το κανονικό ρεύμα και γι' αυτό από πρώτη εταιρία πού ήταν έγινε 4η. Την επόμενη φορά που θα ανεβασεις σχόλιο να σκέφτεσαι πρώτα και να μην πετάς λιθάρια Όσο για τη φτηνότερη χρέωση 57 λεπτά όπως υποστηρίζεις κάτσε και φάτα! Τέλος αναπροσαρμογής 425 ευρώ για λογαριασμό μιας γκαρσονιέρας 200 ευρώ δεν το λες και φτηνό έτσι ?

  • ΒτΒ
    ΒτΒ Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2022 13:10 Σύνδεσμος σχολίου

    βρε ξεχασιάρηδες, ξεχάσατε την προτέργια (που είναι και Νο1 στους ιδιώτες παρόχους και) που έχει και την χαμηλότερη χρέωση (57 λεπτά)

  • ΒτΒ
    ΒτΒ Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2022 11:37 Σύνδεσμος σχολίου

    δεη ; τι είναι αυτό ; τρώγεται ;

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...