Άνοιξε η πλατφόρμα για τους Προσωπικούς Βοηθούς ατόμων με αναπηρία

Ενεργό είναι το Μητρώο Προσωπικών Βοηθών για όσους ενδιαφέρονται να εγγραφούν, προκειμένου να υποστηρίξουν με εξασφαλισμένη αμοιβή και ασφάλιση άτομα με αναπηρία, όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στο Twitter ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.
«Με σχέδιο άνοιξε η πλατφόρμα για όσους ενδιαφέρονται να απασχοληθούν ως Προσωπικοί Βοηθοί ατόμων με αναπηρία. Σύντομα οι πρώτοι 1000 συμπολίτες μας στην Αττική θα έχουν τον δικό τους Προσωπικό Βοηθό ενώ το 2024 η υπηρεσία θα επεκταθεί πανελλαδικώς», επισημαίνει ο κ. Οικονόμου.
© ΑΠΕ-ΜΠΕ
Σχετικά Άρθρα
- Ο Δήμος Τρίπολης στηρίζει το New Village Music Fest | Στις 30 Ιουνίου η συναυλία με τη Ζαμάνη!
- Κ. Καραμανλής: "Κίνδυνος να περιέλθει η χώρα σε μη αναστρέψιμη κατάσταση ομηρίας έναντι της Τουρκίας"
- 100 Χρόνια Μίκης Θεοδωράκης – Το 4ο Διεθνές Φεστιβάλ στη Ζάτουνα Αρκαδίας
- Νέο πρόστιμο σε super market της Τρίπολης!
- ΠΑΣΟΚ Αρκαδίας: "Tο ΠΑΣΟΚ έχει το σχέδιο, τα πρόσωπα και τη δυναμική για να διαμορφώσει μια αξιόπιστη εναλλακτική πρόταση εξουσίας"