Έξι δόσεις για οφειλές προς τη ΔΕΗ
Η ΔΕΗ πάντα δίπλα στους πελάτες της, δημιουργεί νέες υπηρεσίες και βελτιώνει την εξυπηρέτησή της, ενώ ταυτόχρονα παρέχει ακόμα περισσότερες διευκολύνσεις πληρωμών σε όσους πελάτες δυσκολεύονται να αντεπεξέλθουν στην εξόφληση των λογαριασμών τους κατά τη δύσκολη αυτή περίοδο της παγκόσμιας ενεργειακής κρίσης.
Οι πελάτες με ληξιπρόθεσμους λογαριασμούς μπορούν να ρυθμίσουν τις οφειλές τους με τα προγράμματα διακανονισμών της ΔΕΗ. Έως τις 10 Νοεμβρίου δίνεται επιπλέον η δυνατότητα να ενταχθούν σε ένα νέο πρόγραμμα διακανονισμού* 6 δόσεων, λαμβάνοντας ως επιβράβευση την επιστροφή της προκαταβολής κατά την εξόφληση του διακανονισμού. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλους τους πελάτες της ΔΕΗ με οφειλή από €500 έως και €3.000 και η προκαταβολή εξαρτάται από το ύψος της οφειλής. Συγκεκριμένα:
|
Ύψος ρυθμιζόμενης οφειλής |
Προκαταβολή και αντίστοιχη επιστροφή |
|
500,00€ - 1.000,00 € |
50 € |
|
1.000,01€ - 2.000,00 € |
100 € |
|
2.000,01€ - 3.000,00 € |
200 € |
Η συγκεκριμένη μορφή διακανονισμού ισχύει για τους πελάτες που θα διακανονίσουν τις οφειλές τους και θα πληρώσουν την προκαταβολή έως 10 Νοεμβρίου.
Παράλληλα, η ΔΕΗ εξακολουθεί να προσφέρει στους πελάτες της τη δυνατότητα πληρωμής λογαριασμών με πιστωτική κάρτα σε έως 6 άτοκες δόσεις για ποσά από 200 ευρώ και άνω.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις διευκολύνσεις πληρωμών, επικοινωνήστε με το τηλεφωνικό κέντρο 800-900-1000.
*τα υφιστάμενα προγράμματα διακανονισμών της ΔΕΗ παραμένουν σε ισχύ.
energypress.gr
Tags:
ΔΕΗ,Σχετικά Άρθρα
- Τραυματισμοί στην πλατεία Μπασιάκου | Θα τοποθετηθούν κιγκλιδώματα τις επόμενες ημέρες
- Και επίσημα … γίναμε παράρτημα της Καλαμάτας
- Γιαννακόπουλος για τις εξελίξεις με το 11ο Στρατόπεδο: "Η απόλυτη κατάντια για την Αρκαδία, για τους πολιτικούς που ορίζουν τις τύχες και το μέλλον του τόπου"
- Οι 4 προπονητές του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης (τα αδέρφια Αρβανίτη, η Κότσινα & η Παπαγεωργίου) πιστοποιημένοι διαιτητές της ΕΦΟΑ
- Στον Μητροπολίτη Επιφάνιο ο Διοικητής του 9ου Συντάγματος Πεζικού και ο Διοικητής της 124 ΠΒΕ Τρίπολης - Τι ανακοινώθηκε για το "11ο"





