Βαξεβάνης από Άρειο Πάγο: «Ενιαίο κύκλωμα παρακολούθησης με εγκληματικό εγκέφαλο τον Μητσοτάκη»

«Υπάρχει ένα ενιαίο κύκλωμα παρακολούθησης, με ένα εγκληματικό κέντρο για τη Δημοκρατία, με εγκληματικό εγκέφαλο τον κ. Μητσοτάκη», υπογράμμισε εξερχόμενος από τον Άρειο Πάγο ο ΚώσταςΒαξεβάνης. «Καμία εξέταση δεν έγινε, καμία άρση απορρήτου, καμία προσπάθεια έρευνας. Αυτό συμβαίνει γιατί αυτό έχει επιλέξει ο κύριος Μητσοτάκης», συμπλήρωσε.
Ο δημοσιογράφος και εκδότης του Documento μετέβη στις 11 το πρωί της Δευτέρας στον Άρειο Πάγο, μετά τις νέες συνταρακτικές αποκαλύψεις του Documento για το σκάνδαλο των υποκλοπών, προκειμένου να θέσει θέματα που προκύπτουν από την έρευνα για τα ονόματα που παρακολουθούσε το «σύστημα Μαξίμου». Τον Κώστα Βαξεβάνη συνόδευσε στον Άρειο Πάγο ο δικηγόρος και υπεύθυνος Δικαιοσύνης της Κ.Ε του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μαντζουράνης.
Σχετικά Άρθρα
- Ο μαθητής που συγκίνησε με τη ζωγραφιά του μετά το συμβάν με το πούλμαν στα Λαγκάδια, ζωγραφίζει τρένα και εντυπωσιάζει!
- Εθελοντική Αιμοδοσία στο Λεβίδι – «Δίνω Αίμα… Δίνω Ζωή»
- Το τραπέζι στην Τρίπολη, το πράσινο ψηφοδέλτιο, το δίλημμα και οι σατανικές συμπτώσεις!
- Η καλοκαιρινή γιορτή των μαθητών του δημοτικού σχολείου Τροπαίων (εικόνες - βίντεο)
- Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης | Στις 26 Ιουνίου 2025 η ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας