Βαξεβάνης από Άρειο Πάγο: «Ενιαίο κύκλωμα παρακολούθησης με εγκληματικό εγκέφαλο τον Μητσοτάκη»
«Υπάρχει ένα ενιαίο κύκλωμα παρακολούθησης, με ένα εγκληματικό κέντρο για τη Δημοκρατία, με εγκληματικό εγκέφαλο τον κ. Μητσοτάκη», υπογράμμισε εξερχόμενος από τον Άρειο Πάγο ο ΚώσταςΒαξεβάνης. «Καμία εξέταση δεν έγινε, καμία άρση απορρήτου, καμία προσπάθεια έρευνας. Αυτό συμβαίνει γιατί αυτό έχει επιλέξει ο κύριος Μητσοτάκης», συμπλήρωσε.
Ο δημοσιογράφος και εκδότης του Documento μετέβη στις 11 το πρωί της Δευτέρας στον Άρειο Πάγο, μετά τις νέες συνταρακτικές αποκαλύψεις του Documento για το σκάνδαλο των υποκλοπών, προκειμένου να θέσει θέματα που προκύπτουν από την έρευνα για τα ονόματα που παρακολουθούσε το «σύστημα Μαξίμου». Τον Κώστα Βαξεβάνη συνόδευσε στον Άρειο Πάγο ο δικηγόρος και υπεύθυνος Δικαιοσύνης της Κ.Ε του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μαντζουράνης.
Σχετικά Άρθρα
- Διάλογοι για την Ορεινότητα την Παρασκευή στη Δημητσάνα
- Παράλιο Άστρος | Σύστημα αυτόνομης πρόσβασης στη θάλασσα για άτομα με αναπηρία και κινητικά προβλήματα στην παραλία "Καλλιστώ"
- Βλάσης για Μεγαλόπολη | Στην τελική ευθεία το Βιομηχανικό Πάρκο, έρχονται επενδύσεις με 1300 θέσεις εργασίας, προχωρούν οι φυλακές!
- Τρίπολη | 21 ειδικά διαμορφωμένα πλαίσια ανακοινώσεων σε διάφορα κεντρικά σημεία της πόλης!
- Visit Peloponnese: Η Πελοπόννησος περνά στη νέα εποχή του τουρισμού






