Menu
RSS
Δευτέρα, 29/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

What’s Up | Δωρεάν data στο Πανεπιστήμιο για τους φοιτητές

What’s Up | Δωρεάν data στο Πανεπιστήμιο για τους φοιτητές

Απρόσκοπτη πρόσβαση στο internet κάθε φορά που βρίσκονται στη σχολή τους, προσφέρει στους φοιτητές το WHAT’S UP, με τη νέα υπηρεσία «Δωρεάν Data στο Πανεπιστήμιο», που ενεργοποιείται εύκολα και γρήγορα μέσα από το WHAT’S UP App.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, οι φοιτητές μπορούν πλέον όταν βρίσκονται στη σχολή τους να επικοινωνούν ελεύθερα μέσω internet, χωρίς να καταναλώνουν τα data του πακέτου τους, απολαμβάνοντας ακόμα μεγαλύτερη οικονομία.

Μέσα από την εφαρμογή του What’s Up, οι φοιτητές μπορούν να ενεργοποιήσουν πολύ εύκολα και άμεσα τη νέα υπηρεσία «Δωρεάν Data στο Πανεπιστήμιο». Ανοίγοντας το location στο κινητό τους μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα δωρεάν data όταν βρίσκονται σε έναν από τους 100 και πλέον χώρους δημοσίων πανεπιστημίων πανελλαδικά. Όλα γίνονται αυτόματα με την είσοδο και έξοδο των φοιτητών από το Πανεπιστήμιο, χωρίς να χρειάζεται να κάνουν τίποτα οι ίδιοι. Η υπηρεσία «Δωρεάν Data στο Πανεπιστήμιο» προσφέρει δωρεάν 5GB την ημέρα, κάθε μέρα, σε όσους είναι συνδρομητές στο WHAT’S UP Student Καρτοκινητό ή Καρτοσυμβόλαιο, φτάνοντας έως και 150GB/μήνα. Οι φοιτητές μπορούν να βλέπουν καθημερινά τα διαθέσιμα data τους μέσα από το WHAT’S UP App.

Το What’s Up με τη νέα του καμπάνια καλεί όλους τους φοιτητές στην WHATSUPIA, μια νεανική χώρα με δικά της έθιμα και ήρωες, και πάνω από όλα δωρεάν data, για κάθε φοιτητή που περνάει τα σύνορά της.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...