Menu
RSS
Πέμπτη, 16/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Αυτοκίνητο πάνω στη ράμπα εγκλώβισε πολίτη που κινείται με αναπηρικό αμαξίδιο - Το σημείωμα που άφησαν στον οδηγό

Αυτοκίνητο πάνω στη ράμπα εγκλώβισε πολίτη που κινείται με αναπηρικό αμαξίδιο - Το σημείωμα που άφησαν στον οδηγό

«Δεν πρόλαβε να στεγνώσει… το τσιμέντο και οι ράμπες αποκλείστηκαν από παράνομα σταθμευμένα αυτοκίνητα», αναφέρει ΑμεΑ, που χθες εγκλωβίστηκε στο σημείο για 70 ολόκληρα λεπτά, όπως κατήγγειλε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ.

Στην είσοδο από την πλευρά της 2ας Νοεμβρίου, η ράμπα είχε αποκλειστεί από αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να μην μπορεί το αναπηρικό αμαξίδιο να περάσει. Και ο υπόλοιπος χώρος ήταν αποκλεισμένος από άλλα σταθμευμένα αυτοκίνητα και δεν υπήρχε χώρος διεξόδου.

Ο δημότης κάλεσε την αστυνομία και περίμενε καρτερικά. Επί τόπου έσπευσαν αστυνομικοί, που ξήλωσαν τις πινακίδες από το όχημα που είχε αποκλείσει τη ράμπα, ενώ βοήθησαν τόσο τον ίδιο, όσο και έναν ακόμη που επίσης βρισκόταν αποκλεισμένος στο σημείο με το αναπηρικό αμαξίδιό του, να απεγκλωβιστούν.

Χρειάστηκε όμως να περιμένουν πάνω από μία ώρα, μέχρι να μπορέσουν να πάρουν τον δρόμο για το σπίτι τους, εμφανώς ταλαιπωρημένοι.

Ο ένας φρόντισε να αφήσει σημείωμα στο παρμπρίζ του ενός οχήματος: Αν ήσουν γάιδαρος δεν θα άφηνες το αυτοκίνητό σου εδώ. Με αγάπη, ένας ανάπηρος. Καλές γιορτές».

ΕΛ. ΧΑΝΟΥ

https://www.taxydromos.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...