Menu
RSS
Τρίτη, 08/07/2025
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προφυλακίστηκε η 29χρονη μητέρα του μωρού που βρέθηκε νεκρό στο φράγμα του Αλιάκμονα

Προφυλακίστηκε η 29χρονη μητέρα του μωρού που βρέθηκε νεκρό στο φράγμα του Αλιάκμονα

Προφυλακιστέα, μετά την απολογία της σε εισαγγελέα και ανακριτή, κρίθηκε η 29χρονη μητέρα του μωρού που βρέθηκε νεκρό στο φράγμα του Αλιάκμονα.

Η γυναίκα, που αντιμετωπίζει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, αρνείται την κατηγορία και ισχυρίζεται ότι το 11 μηνών μωρό της μπουσούλησε, γλίστρησε και έπεσε στο νερό. Όπως ανέφερε ο δικηγόρος της Αντώνης Μπιδέρης, η 29χρονη δήλωσε μετανιωμένη που άφησε αβοήθητο το παιδί της, ενώ ο ίδιος ζήτησε να βρεθεί και να προσκομιστεί οπτικοακουστικό υλικό από το φράγμα του Αλιάκμονα.

Για την 29χρονη, η οποία φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα καθώς είχε νοσηλευτεί στο παρελθόν σε ψυχιατρικές κλινικές, διατάχθηκε και ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.

© ΑΠΕ-ΜΠΕ 

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...