Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Χαμός στο Kontra TV | Τζανακόπουλος σε Κουμουτσάκο: «Είσαι αλήτης, θα σου κάνω μήνυση»!

Χαμός στο Kontra TV | Τζανακόπουλος σε Κουμουτσάκο: «Είσαι αλήτης, θα σου κάνω μήνυση»!

Χαμός έγινε στον αέρα του Kontra Tv το βράδυ της Τρίτης (24.01.2023), όπου ήταν καλεσμένοι – μεταξύ άλλων – ο Γιώργος Κουμουτσάκος και ο Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Δημήτρης Τζανακόπουλος και Γιώργος Κουμουτσάκος βρέθηκαν σε πάνελ και η συζήτηση ήταν γύρω από τις παρακολουθήσεις και την επιστολή του προέδρου της ΑΔΑΕ Χρήστου Ράμμου προς τους πολιτικούς αρχηγούς.

Η συζήτηση είχε ένταση, και σε κάποια φάση ο Γιώργος Κουμουτσάκος κατηγόρησε τον Δημήτρη Τζανακόπουλο πως έχει τραμπούκικη και προβοκατόρικη συμπεριφορά την οποία «περιφέρει στα κανάλια».

«Μου κάνετε παρατήρηση;» ρώτησε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος για να πάρει την απάντηση «ναι σου κάνω παρατήρηση», και το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ να ανταπαντά «τι είστε; δεκανέας; λοχαγός;».

Εκεί ο Γιώργος Κουμουτσάκος κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ για μαύρες σακούλες και μαύρα λεφτά, με τον κ. Τζανακόπουλο να ρωτά «καλά δε ντρέπεστε λίγο;». «Εσείς να ντραπείτε που τα παίρνατε» απάντησε ο Γιώργος Κουμουτσάκος, και αυτό προκάλεσε την έκρηξη του Δημητρη Τζανακόπουλου.

«Καλά δε ντρέπεσαι; Αλήτη; που θα μου πεις ότι τα έπαιρνα;» είπε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, με τον κ. Κουμουτσάκο να ανταποδίδει τον χαρακτηρισμό, λέγοντας λίγο πριν πως η κατηγορία δεν πήγαινε στον κ. Τζανακόπουλο προσωπικά.

Ωστόσο η κατάσταση είχε πλέον ξεφύγει, με το Δημήτρη Τζανακόπουλο να λέει πως θα του κάνει μήνυση και πως «θα τη λάβεις αύριο το πρωί».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...