Άδωνις Γεωργιάδης: Σε δέκα μέρες η πλατφόρμα για το market pass
Την επόμενη εβδομάδα θα είναι έτοιμη η υπουργική απόφαση για να είναι ευδιάκριτη η τιμή λίτρου ή κιλού στα ταμπελάκια των σούπερ μάρκετ ενώ σε, περίπου δέκα μέρες θα είναι έτοιμη και η πλατφόρμα για το market pass.
Αυτά ανέφερε σήμερα σε δηλώσεις του ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων ενώ επανέλαβε ότι το καλάθι του νοικοκυριού, όπως έγινε και στις γιορτές των Χριστουγέννων, έτσι θα ακολουθήσει και τώρα με επιλογές για την Σαρακοστή και για το Πάσχα.
«Περίπου, σε δέκα μέρες θα είμαστε έτοιμοι. Ο κόσμος θα κάνει αίτηση, θα πάρει την ηλεκτρονική του κάρτα και θα κάνει τις αγορές του».
Σχετικά Άρθρα
- Άμεση συνάντηση με την Κυβέρνηση ζητά η Γορτυνία για το δρόμο "Τρίπολης - Πύργου" - Δεν αποκλείονται συγκεντρώσεις και κλείσιμο δρόμων!
- Λαμπρός Πολυαρχιερατικός Εσπερινός Ονομαστηρίων του Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Επιφανίου (εικόνες)
- Άστρος | Φιλικός αγώνας μνήμης για να στηριχθεί το έργο της Φλόγας (εικόνες)
- Έντονη συζήτηση για τον Βιολογικό Καθαρισμό Βυτίνας – Υπάρχει υπερφόρτωση, πρέπει να γίνει τριτοβάθμιος αλλά ... δεν υπάρχει 1.500.000 €!
- Σαν σήμερα | Ο "τελικός της ντροπής" με τον Ολυμπιακό και η κλοπή Κυπέλλου από τον Αστέρα (vd)
1 σχόλιο
-
Να δούμε εσείς σε πόσες μέρες θα μας αδειάσετε τη γωνιά για να ξεβρωμίσουμε






