Παράταση προθεσμίας για πληρωμή της ειδικής ασφαλιστικής εισφοράς του ΕΛΓΑ
Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Γιώργος Γεωργαντάς, κατόπιν συνεργασίας που είχε με τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ, κ. Ανδρέα Λυκουρέντζο, αποφάσισε να δοθεί τρίμηνη παράταση, μέχρι τις 31 Μαρτίου 2023, της πληρωμής της ειδικής ασφαλιστικής εισφοράς στον ΕΛΓΑ για τους γεωργούς και τους κτηνοτρόφους οι οποίοι δεν έχουν εκπληρώσει τις υποχρεώσεις τους για το έτος 2021.
Σημειώνεται ότι η ειδική ασφαλιστική εισφορά υπέρ του ΕΛΓΑ καταβάλλεται μέχρι τις 31 Μαρτίου του επόμενου έτους αναφοράς, άρα θα έπρεπε η ειδική ασφαλιστική εισφορά του έτους 2021 να έχει εξοφληθεί έως τις 31 Μαρτίου του 2022.
Παρά ταύτα η πολιτική ηγεσία του ΥΠΑΑΤ και η διοίκηση του ΕΛΓΑ αποφάσισαν τις ανά τρίμηνο παρατάσεις, προκειμένου να διευκολύνουν τους παραγωγούς μας στην εξόφληση των υποχρεώσεών τους, υπό το βάρος των αντίξοων οικονομικών συνθηκών που αντιμετωπίζουν.
Σχετικά Άρθρα
- Μουγκοπέτρος | Συνελήφθη στην Τρίπολη μετά από καταγγελία της συζύγου του για ενδοοικογενειακή απειλή - "Είναι Χριστούγεννα, ήθελα να δω τα παιδιά μου"
- Κατολίσθηση στον δρόμο Άστρους – Λεωνιδίου | Άμεση επέμβαση από τον Αντιδήμαρχο Καμβύση και καθαρισμός στο σημείο! (εικόνες)
- Χριστούγεννα στη Στεμνίτσα (εικόνες)
- Απάτητα βουνά για τους πολίτες, ελεύθερα βουνά για τις μπουλντόζες
- Startup Greece Youth Academy 2025 στην Τρίπολη






