Οι ριγέ κάλτσες του Οικονόμου στο debate έκλεψαν την παράσταση
Το πρώτο debate των επικείμενων εκλογών στην κρατική τηλεόραση έγινε το βράδυ της Πέμπτης, μεταξύ του κυβερνητικού εκπροσώπου Γιάννη Οικονόμου και της εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ Πόπης Τσαπανίδου και κέρδισε το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Την παράσταση έκλεψαν οι κάλτσες του εκπροσώπου της κυβέρνησης.
Στο πλατό δεν υπήρχε τραπέζι για τους καλεσμένους και η εμφάνιση των δύο πολιτικών πέρασε από το μικροσκόπιο όσων τους παρακολουθούσαν. Οι ριγέ κάλτσες έγιναν πεδίο αντιπαράθεσης στα social media και ορισμένοι θύμισαν τις κοντές, πεσμένες του Αλέξη Τσίπρα που συνήθιζε να φοράει όταν ήταν πρωθυπουργός.
Δείτε μερικές ενδεικτικές αναρτήσεις:
Tags:
Γιάννης Οικονόμου,Σχετικά Άρθρα
- Η εμβληματική Ανάβαση Αχλαδοκάμπου έρχεται τον Οκτώβριο!
- Κουρά Μοναχού από τον Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας στη Μονή Παναγίας Γοργοεπηκόου Νεστάνης (εικόνες)
- «Φροντίζουμε μαζί» ένα διήμερο αφιέρωμα για την Παγκόσμια Ημέρα Νόσου Alzheimer’s και την Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας
- Εκλογές στην Αδελφότητα Δημητσανιτών
- Οι επόμενοι ψεκασμοί δακοκτονίας στην Αρκαδία - Δείτε τις περιοχές! (29.9.2026)
1 σχόλιο
-
Το άλλο το όρνιο της δεξιάς γράφει στο tweet ότι "οι συριζαίοι ασχολούνται με τις κάλτσες του Οικονόμου". Αν ας πούμε η Τσαπανίδου έσκαγε μύτη με δικτυωτό καλσόν ή βαθύ ντεκολτέ να υποθέσουμε ότι τα δεξιά τρολ δεν θα το σχολίαζαν; Ξεφτιλισμένο κόμμα. Έτσι το καταντήσατε τουλάχιστον με πρωθυποθυργό τον Μίστερ Μπιν






