«Πάμε λίγο πάλι;» | Ο Οικονόμου ζήτησε να γίνει πάλι το γύρισμα των δηλώσεων του για τα Τέμπη (vd)
Αλγεινές εντυπώσεις προκαλεί ένα βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και δείχνει τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Γιάννη Οικονόμου έξω από το Μέγαρο Μαξίμου να ζητά να ξαναγίνει το γύρισμα των δηλώσεών του για την πολύνεκρη τραγωδία στα Τέμπη .
Επιβεβαιώνοντας όσους κατηγορούν τα κυβερνητικά στελέχη ότι επενδύουν πολλά στην επικοινωνία, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μετά την ανείπωτη τραγωδία στα Τέμπη, ζήτησε να ξαναγίνει η λήψη.
Αν και ο ίδιος δήλωσε ότι προτεραιότητα αυτή τη στιγμή είναι «η περίθαλψη των τραυματιών, ο εντοπισμός και η αναζήτηση των αγνοουμένων μέσα στα συντρίμμια και η ψυχολογική στήριξη των συγγενών των θυμάτων», ζήτησε να αρχίσει το γύρισμα από την αρχή γιατί μάλλον κάτι δε του άρεσε στην πρώτη «λήψη».
«Πάμε λίγο πάλι;» ακούγεται να ρωτάει ο Γιάννης Οικονόμου τους δημοσιογράφους και τους εικονολήπτες. Μέρες σα την σημερινή όμως, δεν προσφέρονται για… «γυρίσματα».
Ακόμη και τώρα γύρισμα κάνουν..
— Andre (@AndreQuarantino) March 1, 2023
Πάμε λίγο πάλι.. Ολα για την εικόνα επικοινωνία... θλιψη#Τεμπη pic.twitter.com/uQQsmL7s3P
Πηγή: www.rosa.gr
Σχετικά Άρθρα
- Συναυλία αλληλεγγύης για ελεύθερα βουνά στον Κοσμά | Θα τραγουδήσουν Μποφίλιου, Μουτσάτσου, Βελετσιώτου και άλλοι!
- Μάκαρης: "Παρατεταμένος αποκλεισμός των χωριών Ίσαρη και Βάστα – Η Περιφέρεια Πελοποννήσου οφείλει άμεσες απαντήσεις και λύσεις"
- Έναρξη Εκπαιδευτικής Δράσης για τις Φυσικές Καταστροφές στα Νηπιαγωγεία του Δήμου Τρίπολης
- Κίνδυνος για τη γέφυρα στο Τουμπίτσι από τα ξεριζωμένα δέντρα που δεν μπορούν να απομακρυνθούν (εικόνες)
- Γορτυνία | Ο Λάδωνας έχει φτάσει στα χωράφια και δίπλα στον κεντρικό δρόμο Τουμπιτσίου! (vd)
3 σχόλια
-
Ανάλγητοι,υποκριτές,καθίκια...
-
Πάμε λίγο πάλι, γιατί ξέχασα να φορέσω το λυπημένο μου ύφος. Ου να μου χαθείτε ρεζίληδες
-
Απλά τραγικοί και εγκληματίες. Μέρες μετράνε πάντως και πιστέυω ότι το γνωρίζουν πολύ καλά






