Πέθανε η ηθοποιός Ντίνα Σταθάτου
Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 98 ετών η ηθοποιός Ντίνα Σταθάτου, η οποία είχε γίνει γνωστή από τη συμμετοχή της στο θίασο του Βασίλη Λογοθετίδη, αλλά και σε συμπρωταγωνιστικούς ρόλους στον κινηματογράφο στο πλευρό του μεγάλου πρωταγωνιστή.
Τη δυσάρεστη είδηση ανακοίνωσε το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης ο Σπύρος Μπιμπίλας μέσω social media.
«Σήμερα έφυγε από τη ζωή μια από τις τελευταίες ηθοποιούς συνεργάτιδες του σπουδαίου Βασίλη Λογοθετίδη», έγραψε ο ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ.
«Η Ντίνα Σταθάτου, γεννημένη το 1925, στα 98 της έφυγε στο χωριό Μακρυώτικα Πυλαρου της Κεφαλλονιάς ενώ στην βραχύβια πορεία της στο Θέατρο δούλεψε πλάι σε σπουδαίους ηθοποιούς. Όπως και με τον Αιμίλιο Βεάκη και οι ρόλοι της στις ταινίες του Λογοθετίδη παραμένουν αξέχαστοι. Άφησε την καριέρα της για να δημιουργήσει οικογένεια. Κοντά της ήταν ο σύλλογος Ριφόρτσο της Κεφαλλονιάς που πέρυσι την τίμησε με εκδήλωση αφιερωμένη σε αυτήν. Μας ειδοποίησε ο κύριος Ορέστης Καπάτος υπεύθυνος του Συλλόγου. ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ από όλους μας», συμπλήρωσε ο πρόεδρος του ΣΕΗ.
Tags:
Ντίνα Σταθάτου,Σχετικά Άρθρα
- Κάπνα από τις πυρκαγιές της Αττικής στον ουρανό της Αρκαδίας
- «Γλυπία, αγάπη μου» | Ο Γιάννης Αγγελάκας στον Άγιο Βασίλειο Κυνουρίας (εικόνες)
- Τρίπολη | Ιερές Ακολουθίες στο Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος
- Καλοκαιρινές εκδηλώσεις στο Στενό!
- Θλίψη στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο για την απώλεια της Αντωνίας Γεωργοπούλου






