Menu
RSS
Παρασκευή, 03/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Έρχεται νέα παράταση για το Market Pass

Έρχεται νέα παράταση για το Market Pass

Το κύμα ανατιμήσεων στην αγορά, ειδικότερα στα τρόφιμα, συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς παρά το γεγονός ότι ο πληθωρισμός αποκλιμακώθηκε. Αυτό οδηγεί και στην πιθανή παράταση του Market Pass και μετά τον Ιούλιο, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Τα Νέα».

Η νέα κυβέρνηση που θα προκύψει από τις εκλογές στις 25 Ιουνίου, δεδομένα θα έχει στις προτεραιότητές της την ενίσχυση των νοικοκυριών. Ένα από τα μέτρα του προηγούμενου διαστήματος, λοιπόν, είναι πιθανό να επεκταθεί. Με βάση και τα στοιχεία που θα δημοσιευθούν για την εκτέλεση του προϋπολογισμού τον Μάιο, κάτι που θα γίνει την Πέμπτη, θα φανεί και το πόσος δημοσιονομικός χώρος υπάρχει για να επεκταθεί το Market Pass.

Αυτό που θα αποσαφηνιστεί, όταν και αν αποφασίσει η νέα κυβέρνηση να επεκτείνει το Market Pass, είναι το αν αυτό θα αφορά όλους τους δικαιούχους ή αν θα υπάρξουν εισοδηματικά κριτήρια έτσι ώστε να ενισχυθούν μόνο τα ευάλωτα νοικοκυριά. Οι πληρωμές για το τρέχον Market Pass, πάντως, ολοκληρώνονται τον Ιούλιο ενώ το σύνολο των δικαιούχων ήταν 2,84 εκατ. πολίτες.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...