Σπαρτιάτες | Διέγραψε 3 βουλευτές ο Β. Στίγκας
Εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των «Σπαρτιατών» έθεσε ο πρόεδρος του κόμματος Βασίλης Στίγκας τους τρεις βουλευτές Γιάννη Δημητροκάλλη, Χαράλαμπο Κατσιβάρδα και Γιάννη Κόντη, με επιστολή που απέστειλε προς τον πρόεδρο της Βουλής Κώστα Τασούλα.
Διαβάστε επίσης:
- Να απαντήσει εγγράφως αν υφίσταται η ΚΟ του κόμματός του, ζήτησε από τον Β. Στίγκα, ο πρόεδρος της Βουλής
- Καθοδηγούμενους από ξένα κέντρα που παραπέμπουν σε Greek Mafia και Δον Κορλεόνε χαρακτήρισε τους βουλευτές του ο πρόεδρος των «Σπαρτιατών»
«Δεν νοείται σε μία Κοινοβουλευτική Ομάδα, οι βουλευτές της να δρουν αυτοβούλως και κατά μόνας, εκβιάζοντας τον πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, ουσιαστικά εξυπηρετώντας άλλους σκοπούς. Εμείς οι «ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ» αναγνωρίζουμε τον θεσμικό μας ρόλο και είμαστε ταγμένοι να υπηρετούμε την Δημοκρατία, τους Θεσμούς, τη χώρα και τους πολίτες», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Στίγκας στην επιστολή του.
Ν.Θ.
Λεπτομέρειες στη συνδρομητική σελίδα του ΑΠΕ-ΜΠΕ.
© ΑΠΕ-ΜΠΕ
Σχετικά Άρθρα
- Παιδικό Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών «Πάνος Κολοβός» στο Άστρος
- Το μεγάλο μας τσίρκο» (περίπου) στην Τρίπολη από τη θεατρική ομάδα της Ευτοπίας
- Θα προλάβεις για το Tyros Run 2026!
- «Σε αυτό το σπίτι χωράει μόνο η αγάπη» | Ενημερωτική ομιλία και προβολή ταινίας στη Δημητσάνα
- Το Κέντρο Πρόληψης «Ανέλιξη» στο Νηπιαγωγείο και Δημοτικό Βυτίνας






