Σπαρτιάτες | Διέγραψε 3 βουλευτές ο Β. Στίγκας

Εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των «Σπαρτιατών» έθεσε ο πρόεδρος του κόμματος Βασίλης Στίγκας τους τρεις βουλευτές Γιάννη Δημητροκάλλη, Χαράλαμπο Κατσιβάρδα και Γιάννη Κόντη, με επιστολή που απέστειλε προς τον πρόεδρο της Βουλής Κώστα Τασούλα.
Διαβάστε επίσης:
- Να απαντήσει εγγράφως αν υφίσταται η ΚΟ του κόμματός του, ζήτησε από τον Β. Στίγκα, ο πρόεδρος της Βουλής
- Καθοδηγούμενους από ξένα κέντρα που παραπέμπουν σε Greek Mafia και Δον Κορλεόνε χαρακτήρισε τους βουλευτές του ο πρόεδρος των «Σπαρτιατών»
«Δεν νοείται σε μία Κοινοβουλευτική Ομάδα, οι βουλευτές της να δρουν αυτοβούλως και κατά μόνας, εκβιάζοντας τον πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, ουσιαστικά εξυπηρετώντας άλλους σκοπούς. Εμείς οι «ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ» αναγνωρίζουμε τον θεσμικό μας ρόλο και είμαστε ταγμένοι να υπηρετούμε την Δημοκρατία, τους Θεσμούς, τη χώρα και τους πολίτες», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Στίγκας στην επιστολή του.
Ν.Θ.
Λεπτομέρειες στη συνδρομητική σελίδα του ΑΠΕ-ΜΠΕ.
© ΑΠΕ-ΜΠΕ
Σχετικά Άρθρα
- Επίσημο - ΦΕΚ | Διοικήτρια στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο η Εύη Παπαγεωργίου - Στη Σπάρτη η Πέρρυ Τρουπή
- Βανδαλίστηκε η μικρή ελεύθερη βιβλιοθήκη στο πάρκο Φιλοδένδρων
- Τα παιδιά “αγκάλιασαν” τον Θερινό Κινηματογράφο του δήμου Τρίπολης! (εικόνες - βίντεο)
- Οδοιπορικό προς τη Μονή Παναγίας Κολοκοτρώνη
- "Το Νόημα" | Νέο τραγούδι από τον Κωνσταντίνο Τσελά! (vd)