Menu
RSS
Σάββατο, 27/07/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Νέο «μπουρλότο» Κασσελάκη: "Ή με στηρίζετε ή βρείτε κάποιον να κονταροχτυπηθούμε"

Νέο «μπουρλότο» Κασσελάκη: "Ή με στηρίζετε ή βρείτε κάποιον να κονταροχτυπηθούμε"

Εκτός ελέγχου η σύγκρουση στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, με τον Στέφανο Κασσελάκη να ανάβει ακόμη μια μεγάλη φωτιά στην Κουμουνδούρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρος του κόμματος διεμήνυσε στην Πολιτική Γραμματεία «ή με στηρίζετε ή βρείτε ανταγωνιστή να κονταροχτυπηθούμε στο Συνέδριο». Στη συνέχεια σηκώθηκε κι έφυγε από τη συνεδρίαση, για να επιστρέψει λίγη ώρα αργότερα.

Ο Στέφανος Κασσελάκης φέρεται να δήλωσε προς τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας: Εγώ δεν θα γίνω Ιφιγένεια. Αν κάποιος με αμφισβητεί να το κάνει τώρα εδώ που είμαστε. Αν δεν με εμπιστεύεστε ζητώ αναβάπτιση της βούλησης και εντολής των μελών. Σέβομαι τα όργανα αν και δεν υπήρξε συλλογική διαδικασία που δεν υπήρξαν διαρροές. Πώς μπορεί να λειτουργήσει ένα όργανο εάν δεν σέβεστε τη διαδικασία; 

6 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2024 15:27 Σύνδεσμος σχολίου

    14:47 Ευχαριστούμε για το...... ενδιαφέρον καί για τίς συμβουλές σας! Θα προσπαθήσουμε να τίς λάβουμε σοβαρά υπόψιν μας, τοποθετώντας τες εκεί πού δεν πιάνει μελάνι...... όσο για "μάπα" μάλλον είναι η κεφαλα σας. Με εκτίμηση: τα. "συριζοφωνα".

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2024 14:47 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρε συριζοφωνα δεν πήρατε ακόμη χαμπάρι ότι ο Κασελακης είναι μάπα καρπουζι. Μιλάμε για πολύ μλκ. Κυνηγήστε τον μπας και δείτε άσπρη μέρα.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2024 11:19 Σύνδεσμος σχολίου

    10:25 Αλλού αυτά τα προβοκατορικα πατριώτη...... μία χαρά είναι ο Κασελακης, νέος , σύγχρονος, γνώστης, πολίτης τού κόσμου, στροφαρει καί δεν χρειάζεται πολλά για να καταλάβει τι παίζει, ο πανικός σου φαίνεται με τη μία....... φοβάσαι το πήδημα!!! Χα, χα, χα!! Δεν θα το αποφύγεις δυστυχώς......

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2024 10:25 Σύνδεσμος σχολίου

    Υπερφίαλος ο κασελακης, άσχετος με την αριστερά και με τα ελληνικά ηθη
    Στο τέλος θα σας πηδησει ολους

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2024 10:17 Σύνδεσμος σχολίου

    Κύριοι, εσείς πού..... καταφέρατε να χάσετε από τον Μητσοτάκη (!) με 20 μονάδες διαφορά, κάντε μας τη χάρη καί καθηστε στην άκρη. Αφήστε τον νέο πρόεδρο να κάνει τίς κινήσεις του καί τό πρόγραμμα του καί αφήστε τίς γκρίνιες καί τίς μιζέριες. Είναι ο ΣΥΡΙΖΑ ο μόνος πόλος για να απαλλαγούμε από τούτους εδώ πού κυβερνάνε τώρα. Ο λαός δεν περιμένει από κανένα ΠΑΣΟΚ να τόν γλυτώσει. Αυτοί είναι παλιά συνεταιρακια καί...... πρόθυμοι!!! Τούς ξέρουμε καλά πλέον. Εκτός αν υπάρχουν αφελείς πού πιστεύουν ότι το ΠΑΣΟΚ πέρασε τον ΣΥΡΙΖΑ στις δημοσκοπήσεις. Δεν υπάρχει αυτό, ξεκάθαρα. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι δεύτερο κόμμα καί με διαφορά από το ΠΑΣΟΚ. Ξέρουμε γιατί δείχνεται άλλη εντύπωση στον κόσμο...... παλιά δουλειά!!!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2024 07:58 Σύνδεσμος σχολίου

    Επιτέλους βρείτε τα εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ για να κάνετε και λίγο αντιπολίτευση στη ΝΔ και να στηρίξετε το λαό στα ζητήματα που τον απασχολούν. Έλεος με τα δικά σας. Η ΝΔ κάνει πάρτι και εσείς τρώγεστε.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...