Θεσσαλονίκη | Πρόστιμο 500 ευρώ σε πολίτη για τα μπάζα που πέταξε στο δρόμο

«Κατευθυνόμενος προς το Δημαρχείο πεζός, βρέθηκα αντιμέτωπος με ένα θέαμα που δεν τιμά την πόλη μας. Συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Τσιμισκή με Δ. Γούναρη κάποιος συμπολίτης μας είχε αφήσει ογκώδη αντικείμενα από μετακόμιση στο πεζοδρόμιο» ανέφερε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Στέλιος Αγγελούδης με αφορμή το περιστατικό εναπόθεσης μπαζών σε κεντρικό δρόμο της πόλης για να προσθέσει:
«Ζήτησα άμεσα την κινητοποίηση των υπηρεσιών, βρέθηκε ο ιδιώτης που εγκατέλειψε τα προϊόντα της ανακαίνισης και του επιβλήθηκε το προβλεπόμενο πρόστιμο των 500 ευρώ».
«Ενέργειες σαν αυτές δεν είναι ανεκτές»

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης, προσπαθεί εδώ και κάποιους μήνες να διατηρήσει την πόλη καθαρή, ενώ πρόσφατα κατάφερε να εξασφαλίσει έξτρα χρηματοδότηση προκειμένου να γίνει αυτό εφικτό. Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης όπως αναφέρει δείχνει αμετακίνητος στις θέσεις του να διατηρεί την πόλη καθαρή: «Έχω επανειλημμένα τονίσει πως πράξεις που προσβάλουν και «λερώνουν» την εικόνα της πόλης δεν πρόκειται να γίνονται ανεκτές.
Είναι υποχρέωσή μας να προστατέψουμε το δημόσιο χώρο, το μεγάλο μας σπίτι από κάποιους που επιμένουν να μη σέβονται την πόλη».
Σχετικά Άρθρα
- Ολοκληρώνεται η ανάπλαση της πλατείας Αγίας Βαρβάρας | Τζιούμης: «Θα είναι μία από τις ωραιότερες πλατείες της πόλης μας» (vd)
- ΓΣΑ | 1η ομάδα στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Στίβου Κ18 στην Περιφέρεια Πελοποννήσου (εικόνες)
- Μεγαλοπρεπής Εορτασμός του Αγίου Νεομάρτυρος Δημητρίου στο Μερκοβούνι
- Πανηγυρικός Εορτασμός του Αγίου Νικολάου του εν Βουνένοις στο Καλλιάνι Γορτυνίας
- Το Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας καταγγέλλει την απόλυση του Γενιδούνια από την Hellenic Train