Σωκράτης Φάμελλος: "Το διακύβευμα των εκλογών είναι η ύπαρξη του ΣΥΡΙΖΑ"
«Επέλεξα να υπηρετήσω την ενότητα και την αξιοπιστία στο κοινοβουλευτικό επίπεδο, καθώς το διακύβευμα των εκλογών είναι η ύπαρξη του ΣΥΡΙΖΑ», είπε ο Σωκράτης Φάμμελος σε συνέντευξή του, στο πλαίσιο του 5ου Olymbia Forum.
Ο Σωκράτης Φάμελλος ο οποίος περιοδεύει σε Πάτρα και Πύργο, τόνισε επίσης στο ίδιο Forum ότι: «Οι προτάσεις του κόμματος δεν εξαρτώνται από τον πρόεδρο, αλλά από ένα συλλογικό υποκείμενο που διαμορφώνει προτάσεις με τη συμμετοχή επιστημόνων, παραγωγών και εκπροσώπων φορέων».
Σχετικά Άρθρα
- Αντιπρόεδρος Κυβέρνησης: "Νέοι άνθρωποι επιστρέφουν από την Αθήνα για να δουλέψουν στις δυο φαρμακοβιομηχανίες στην Τρίπολη"! (vd)
- Τρίπολη | Ανοιχτή πολιτική συζήτηση του κόμματος Τσίπρα (ΕΛΑΣ) - Θα μιλήσουν Κουφονικολάκου και Θεοδωράκης
- Άστρος | 2ο Πολιτιστικό Παιδικό Πικ Νικ στην Πλατεία Καρτσιώτη
- Για "υπουργικό τουρισμό" στην Αρκαδία κάνει λόγο το ΠΑΣΟΚ
- Σαββατοκύριακο με έκθεση ζωγραφικής στο Παράλιο Άστρος
2 σχόλια
-
Κασσελάκη δαγκωτό
-
Γιατί δεν ξεσηκώθηκε από την αρχή να διώξεις το τίποτα;
Ποιος τον έφερε;
Να περάσει στρατοδικείο με την μπουρδέλο ποίηση της πολιτικής.






