Βουλή | Η Κωνσταντοπούλου ψήφισε «όχι στη συγκάλυψη» και αποχώρησε (vd)
Σύσσωμη η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Πλεύσης Ελευθερίας αποχώρησε από την τέταρτη ονομαστική ψηφοφορία στην Ειδική Συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής με αντικείμενο την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.
Συγκεκριμένα, κατά την ανάγνωση του καταλόγου, όταν ήρθε η στιγμή να ψηφίσει η πρόεδρος του κόμματος, Ζωή Κωνσταντοπούλου, πήρε τον λόγο και αντί να ψηφίσει παρών δήλωσε «Όχι στη συγκάλυψη».
Στη συνέχεια, συνοδευόμενη από τους βουλευτές της Πλεύσης Ελευθερίας εξήλθε της αίθουσας της Ολομέλειας.
enikos.gr
Σχετικά Άρθρα
- Αντιπολεμική συγκέντρωση και πορεία στο Λεωνίδιο για τη Διεθνή Ημέρα Δράσης (εικόνες)
- Δίαιος | Ο αδικημένος της Ιστορίας
- Φινάλε με νίκη για το μπάσκετ του Λεωνιδίου
- Κίνημα Ενεργών Πολιτών "Γέρος του Μοριά" | Ζητά να χαρακτηριστεί "Νεώτερο Μνημείο Ενιαίο" το σημείο όπου βρίσκονται τα ΟΣΤΑ του Κολοκοτρώνη
- Στον Πανελλήνιο Τελικό Διαγωνισμό STEM – Εκπαιδευτικής Ρομποτικής το 9ο Δημοτικό Σχολείο Τρίπολης! (εικόνες)
1 σχόλιο
-
Χέστηκε η φοράδα στο αλώνι.






