Αφροδίτη Λατινοπούλου: “Στα παλικάρια της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών Ναυτικού θα έδινα τιμητική άδεια”!
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε προ ολίγου το πολιτικό κόμμα «Φωνή Λογικής» της ευρωβουλευτού Αφροδίτης Λατινοπούλου αναφέρεται:
Η οσφυοκάμπτουσα κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη, ενοχλήθηκε από τα συνθήματα που φώναξαν εναντίον της Τουρκίας κατά τη διάρκεια της παρέλασης για την 25η Μαρτίου σπουδαστές της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών Ναυτικού (ΣΜΥΝ) και προχωρά σε μια απαράδεκτη ΕΔΕ.
Μια ΕΔΕ που θέλει να ταπεινώσει το στράτευμα, να κάμψει το ηθικό του και να δείξει πως τα θελήματα του σουλτάνου Ερντογάν, ακολουθούνται κατά γράμμα. Προφανώς δεν έχει αντιληφθεί ο κ. Μητσοτάκης ότι η Τουρκία είναι μία δύναμη κατοχής, που έχει εισβάλει στην Κύπρο και από τα 1974 κατέχει μεγάλο μέρος της. Δεν έχει αντιληφθεί πως διεκδικεί ελληνικά εδάφη, από τα νησιά μας, και τη Θράκη μας. Δεν έχει αντιληφθεί πως το αφήγημα της γαλάζιας πατρίδας θέλει ν’ αρπάξει περιουσιακά στοιχεία της Ελλάδας.
Το σύνθημα που φώναξαν οι Έλληνες σπουδαστές της ΣΜΥΝ, ακολούθησε το «Η Κύπρος είναι Ελληνική» και ακούστηκε σε μια επέτειο από την απελευθέρωση της πατρίδας μας από τον Οθωμανικό ζυγό.
Όσοι έχουν υπηρετήσει στον Ελληνικό στρατό έχουν φωνάξει αυτά και άλλα ανάλογου περιεχομένου συνθήματα που ενισχύουν το ηθικό του στρατεύματος, αυτού που αύριο αν χρειαστεί θα δώσει ξανά το αίμα του για την πατρίδα απέναντι στην Τουρκιά που την επιβουλεύεται. Τα μέλη των Ενόπλων Δυνάμεων όχι μόνο δεν θα πρέπει να μπουν στη διαδικασία απολογίας για την πράξη τους, αλλά να λάβουν τιμητική άδεια. Αρκετά με την υποχωρητική πολιτική απέναντι στους Τούρκους.
Αυτοί υποκλίνονται στον Ερντογάν, εμείς υποκλινόμαστε στους σπουδαστές της ΣΜΥΝ.
Σχετικά Άρθρα
- Στη χαράδρα του Γαρεάτη θα περπατήσει ο ΣΑΟΟ
- Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αλπικού Σκι με Κατσικάρου, Βενετσανόπουλο, Σκουφή και Στρατήγη ο ΕΟΣ Τρίπολης
- Η ψηφιακή διακυβέρνηση αλλάζει την καθημερινότητα στην Πελοπόννησο
- Tigers για τα 95 χρόνια ιστορίας του Αστέρα Τρίπολης: "Η ομάδα που έχει γράψει, γράφει και θα γράφει ιστορία!"
- Αντιδράσεις στην Αρκαδία για τις ΑΠΕ | Παρέμβαση Ζαχαριά κατά της “ενεργειακής καταιγίδας” σε Πάρνωνα και Μαίναλο
7 σχόλια
-
13.43 Εκτός από μακάκας, είσαι και αγράμματος μακάκας. Κατά τα άλλα, τα σχόλια σε μάραναν. Κι αποφάσισε πώς θα γράφεις. Με πεζά ή με κεφαλαία. Κι όταν γράφεις με κεφαλαία, δεν τονίζονται όρνιο. Δεν στο μάθανε στο σχολείο;
-
Τι να πει... Στο Ευρωκοινοβούλιο ψήφισε μαζί με την Ν.Δ. να μην συζητηθεί το έγκλημα στα Τέμπη.. Περιμένω μία δήλωσή της για τους σπουδαστές της ΣΑΣΣ που φώναξαν σύνθημα, στην παρέλαση, για την συμφοιτήτριά τους Κλαούντια!. Σιγά που θα την κάνει...
-
Στον 13.27 .Καλύτερα μαμακας παρά πισογλέντης ...
-
13:05 Γειά σου μακάκα εκ γενετής
-
Το δεύτερο ισχύει, το πρώτο με τίποτα Ελληναρα
-
ΓΕΙΆ ΣΟΥ ΤΟΥΡΚΌΦΙΛΕ ΟΠΑΔΕ ΤΗΣ ΖΩΗΣ...
-
Αυτή η κυρία ψαρεύει ψηφαλακια. Μήν τσιμπάτε ΡΕΕΕΕΕΕ!






