Άγρια καταστολή και δακρυγόνα από τα ΜΑΤ σε διαδηλωτές στον Ατμοηλεκτρικό Σταθμό Καρδιάς (vd)

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν πριν από λίγη ώρα στον νομό Κοζάνης και συγκεκριμένα στον ΑΗΣ Καρδιάς πριν την επίσκεψη του πρωθυπουργού.
Σε κοντινή απόσταση από το σημείο που θα βρισκόταν ο πρωθυπουργός για να παρουσιάσει το επενδυτικό σχέδιο της ΔΕΗ, βρέθηκαν άτομα από το Σωματείο Εργατοτεχνιτών και Εργαζομένων στην Ενέργεια Δυτ. Μακεδονίας αλλά και άλλα σωματεία της περιοχής προκειμένου να πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας.
Το συγκεντρωμένο πλήθος κάποια στιγμή επιχείρησε να πλησιάσει το σημείο όπου θα βρισκόταν ο πρωθυπουργός και να σπάσει τον φραγμό των ΜΑΤ με αποτέλεσμα να προκληθεί ένταση. Οι αστυνομικοί απάντησαν με ρίψη χημικών και κατάφεραν να τους απωθήσουν.
Σχετικά Άρθρα
- Μπένος για τις κατολισθήσεις στη Γορτυνία: "Αν περνούσε ένα λεωφορείο, θα είχαμε μία νέα τραγωδία παρόμοια με τα Τέμπη" (vd)
- Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας Περιφέρειας Πελοποννήσου | Έμφαση στην πρόληψη ενόψει της αντιπυρικής περιόδου 2025 (εικόνες)
- Στις 11 Μαΐου το Megalopolis Theater Run!
- Μήνυση για τις κατολισθήσεις στη Γορτυνία κατατέθηκε στην Εισαγγελία Τρίπολης (vd)
- Δενδροφύτευση στην Αλέα με πρωτοβουλία του Γυμνασίου Τεγέας
4 σχόλια
-
Καλά σας κάνει αφού τον ψηφίσατε παλιολεχρίτες. Τώρα δεν σας αρέσει ε; Το 41τακατό όμως ήταν καλό για να τον βγάλετε πρωθυπουργό αυτό τον αχρείο δολοφόνο;
-
Ξύπνησαν και Άρχισε η αποκαθήλωση του αφηγήματος 41%, αμήν!
-
ΕΣΥ ΤΙΝΟΣ ΦΕΡΕΦΩΝΟ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΒΛΗΜΑ? ΤΟΥ ΠΟΡΔΟΣΑΛΤΕ?
-
KKE ΚΑΙ ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΑΝ ΤΟ "ΠΑΡΤΙ" ΚΑΙ ΤΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΤΟ ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΥΝ....