Ανοιχτά τα μαγαζιά κάθε Κυριακή στην Αθήνα για 6 μήνες!

Ανοιχτά όλες τις Κυριακές θα είναι τα καταστήματα σε ορισμένες περιοχές της Αθήνας από Μάιο έως και Οκτώβριο.
Το άνοιγμα των μαγαζιών δεν θα είναι καθολικό, δεν θα αφορά δηλαδή ολόκληρη την Αθήνα (π.χ Νέα Σμύρνη, Αγία Παρασκευή), αλλά κάποιες συγκεκριμένες περιοχές, π.χ. στο κέντρο της Αθήνας, Ερμού κτλ.
Σε ποιες περιοχές θα ισχύσειΣυγκεκριμένα, σύμφωνα με το άρθρο 16 του ν. 4177/2013, από τον Μάιο έως και τον Οκτώβριο, επιτρέπεται η προαιρετική λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων τις Κυριακές στις εξής περιοχές – εκτός από τη δεύτερη Κυριακή του Αυγούστου- :
α) στον Δήμο Αθηναίων, και
β) σε περιοχές του Δήμου Πειραιά, της Περιφερειακής Ενότητας Νοτίου Τομέα Αθηνών, του ιστορικού κέντρου Θεσσαλονίκης, και στην περιοχή γύρω από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών και στο Επιχειρηματικό Πάρκο Γιαλού-Άγιος Δημήτριος-Πύργος στον Δήμο Σπάτων της Περιφέρειας Αττικής.
Σε περίπτωση που η δεύτερη Κυριακή του Αυγούστου συμπίπτει με επίσημη αργία, η εξαίρεση μετατίθεται για την προηγούμενη Κυριακή.
Tags:
Ανοιχτά τις Κυριακές,Σχετικά Άρθρα
- Δύο συγκεντρώσεις για την Εργατική Πρωτομαγιά στην Τρίπολη (εικόνες - βίντεο)
- Οι τερματοφύλακες της ομάδας παρέα με τους μικρούς φίλους του ASTERAS AKTOR! (vd)
- Διάρρηξη στη Μονή Κλειβωκάς – Άρπαξαν τα τάματα της Παναγίας!
- Κοτύλιο Μεγαλόπολης | Εκδήλωση για τον εορτασμό της Μάχης στα "Στενά" του Αγίου Αθανασίου
- Πρόταση για την «Ενεργειακή Αναβάθμιση Νηπιαγωγείου και Δημοτικού Σχολείου Τυρού»