Menu
RSS
Παρασκευή, 13/03/2026
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
kalimera728

Χριστοδουλάκης για ΠΑΣΟΚ: "Η διεύρυνση δεν χτίζεται μέσα από διαδικασίες διαγραφών"

Χριστοδουλάκης για ΠΑΣΟΚ: "Η διεύρυνση δεν χτίζεται μέσα από διαδικασίες διαγραφών"
 

 

Στη διαγραφή του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου από το  ΠΑΣΟΚ αναφέρθηκε και ο Μανώλης Χριστοδουλάκης επισημαίνοντας κατά την παρουσία του στο ΟΡΕΝ το πρωί της Παρασκευής ότι «η διεύρυνση του χώρου δεν χτίζεται μέσα από διαδικασίες διαγραφών».

Όπως είπε «έχω κάνει μια επιλογή, στην δημόσια εκφορά μου, ακόμα και σε θέματα με τα οποία διαφωνώ να μην τα επισημαίνω και να τα "φυλάω" για τις συζητήσεις των συλλογικών οργάνων, οι οποίες πρέπει να συστηματοποιηθούν και να ενταθούν για να ισχυροποιηθεί η συλλογική δημοκρατική διαδικασία στο ΠΑΣΟΚ».

 
Με αφορμή, δε, όπως επισήμανε ότι κριτική έχουν ασκήσει στον δημόσιο λόγο και άλλα στελέχη του ΠΑΣΟΚ και όχι μόνο ο κ. Κωνσταντινόπουλος, τόνισε «πρέπει να κάνουμε μία επιλογή, αν ως δημοκρατικό κόμμα ποινικοποιούμε την διαφορετική άποψη, την κριτική και τον προβληματισμό. Η δική μου άποψη είναι ότι δεν πρέπει να ποινικοποιείται. Η αναγκαία ενότητα, η προοπτική και η διεύρυνση του χώρου δεν χτίζεται μέσα από διαδικασίες διαγραφών».



 
«Με τον Οδυσσέα μπορεί να συμφωνείς ή να διαφωνείς, εγώ έχω διαφωνήσει αρκετά. Αλλά έχει άποψη και στην πολιτική είμαστε για να έχουμε άποψη, όχι για να τα λέμε στρογγυλά. Είτε συμφωνούσε είτε διαφωνούσε, ήταν από αυτούς που πήγαιναν στην Βουλή στο τέλος της ημέρας και ψήφιζαν στο ακέραιο την γραμμή του κόμματος. Και μάλιστα στα μνημόνια, όταν το ΠΑΣΟΚ έτρωγε πολιτικό ξύλο, ήταν από τους παρόντες που έμειναν στα δύσκολα, γιατί πίστευαν ότι η παράταξη υπηρετεί το εθνικό συμφέρον» συμπλήρωσε.

Σημείωσε, τέλος, ότι η παράδοση της έδρας από τον κ. Κωνσταντινόπουλο «είναι σημαντική, είναι μία αξία στην πολιτική, που τιμάει την παράταξη και εκείνον», καταλήγοντας πως «το ότι ξεκινάς λέγοντας ότι υπάρχει πρόεδρος και δεν αμφισβητείται, αλλά ότι η ηγετική ομάδα πρέπει να δει τι αλλαγές πρέπει να γίνουν δεν το θεωρώ στοιχείο αμφισβήτησης».

2 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 13 Μαρτίου 2026 12:59 Σύνδεσμος σχολίου

    ΠΑΣΟΚ: το ιδιόκτητο κόμμα. Γιαννακόπουλου, Καρχιμακης, Κακλαμάνης, Γρηγοράκου καί πάει λέγοντας η οικογενειοκρατία. Όλα παιδιά βουλευτών καί υπουργών. Καί συνεχίζουν να ποντάρουν στην αμνησία καί τήν ανοησία ενός μέρους τού λαού πού έχει πέσει σε λήθαργο.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 13 Μαρτίου 2026 12:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Το σκάφος βυθίζεται, πηδάνε οι ποντικοί πρώτοι. Όποιος θέλει παρηγοριά τόν περιμένει η αγκαλιά τού Κούλη.

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...