Menu
RSS
Σάββατο, 27/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβάδισμα στη ΝΔ δίνει δημοσκόπηση της Marc για τον Alpha

Προβάδισμα στη Νέα Δημοκρατία και δεύτερο κόμμα τον ΣΥΡΙΖΑ δίνει η πρώτη δημοσκόπηση μετά την οριστικοποίηση της απόφασης για νέα προσφυγή σε εκλογές.

Συγκεκριμένα, σε έρευνα της εταιρείας Marc που διενεργήθηκε για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού Alpha, στην πρόθεση ψήφου η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει το 23,1% των προτιμήσεων του εκλογικού σώματος και ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ με 21%. 

p>Το ΠΑΣΟΚ, το οποίο επίσης ανεβάζει τα ποσοστά του, συγκεντρώνει το 13,2%, ενώ οι Ανεξάρτητοι Έλληνες που κινούνται πτωτικά συγκεντρώνουν το 7,2%. Ακολουθούν η Δημοκρατική Αριστερά με 5,6% και το ΚΚΕ – που επίσης εμφανίζει κάμψη της δύναμής του - με 5,1%.

Τελευταίο κόμμα αλλά εντός Βουλής είναι, σύμφωνα με την δημοσκόπηση η Χρυσή Αυγή η οποία συγκεντρώνει το 4,3%, με σαφή υποχώρηση της απήχησής της. Εκτός Βουλής μένουν και πάλι όλα τα μικρότερα κόμματα.

Με αναγωγές των αναποφάσιστων και της αδιευκρίνιστης ψήφου, η εταιρεία εκτιμά ότι η ΝΔ θα συγκεντρώσει 26%, ο ΣΥΡΙΖΑ 23%, το ΠΑΣΟΚ 14,9%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 8,1%, η Δημοκρατική Αριστερά 6,3%, το ΚΚΕ 5,8% και η Χρυσή Αυγή 4,8%.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...