Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τις θέσεις του κόμματος για την ανάπτυξη κατέθεσε η επικεφαλής των Οικολόγων Πρασίνων

«Είμαστε μια πολιτική δύναμη που πιστεύουμε στην Ευρώπη και την αναγκαιότητα να διατηρήσουμε τη σχέση μας με το ευρώ» δήλωσε η επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας των Οικολόγων Πράσινων Ιωάννα Κοντούλη, μετά τη συνάντησή της με τον υπηρεσιακό πρωθυπουργό Παναγιώτη Πικραμμένο.

p>Η κ. Κοντούλη ανέφερε ότι συζήτησαν με τον κ. Πικραμμένο τα θέματα της Συνόδου Κορυφής που αφορούν στην ανάπτυξη και τη δημιουργία θέσεων εργασίας, ενώ σημείωσε ότι κατέθεσε τις θέσεις του προγράμματος των Οικολόγων Πράσινων για την ανάπτυξη, η οποία «πρέπει να αναπροσανατολιστεί σε αυτό που ονομάζουμε πράσινη κατεύθυνση, φροντίζοντας τη βιωσιμότητα τόσο της κοινωνίας, όσο και του περιβάλλοντος».

Επιπλέον, είπε ότι συζήτησαν με τον υπηρεσιακό πρωθυπουργό για τις οικονομικές δυσκολίες του τόπου σε αυτές τις επικείμενες εκλογές,«τις οικονομικές δυσκολίες να υποστηρίξει αυτές τις εκλογές», επαναλαμβάνοντας ότι το κόμμα έχει ζητήσει κατά 50% μείωση της χρηματοδότησής του, ώστε να διευκολυνθεί η εκλογική διαδικασία.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...