Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Περιστατικό επίθεσης εναντίον αλλοδαπού στην Αθήνα

Επεισόδιο σημειώθηκε αργά χθες βράδυ κατά τη διάρκεια μηχανοκίνητης πορείας μελών της «Χρυσής Αυγής» στη διασταύρωση Πειραιώς και Χομαστέρνας.

Άτομα που συμμετείχαν στην πορεία επιτέθηκαν σε διερχόμενο αλλοδαπό, πακιστανικής υπηκοότητας, τον οποίο ξυλοκόπησαν. Επί τόπου επενέβησαν αστυνομικές δυνάμεις και έγιναν έξι προσαγωγές. 

Για «προκλητικές κι αδικαιολόγητες προσαγωγές στελεχών της» κάνει λόγο η Χρυσή Αυγή.

p>Μεταξύ των προσαχθέντων ήταν και η κόρη του γ.γ. της «Χρυσής Αυγής» Νίκου Μιχαλολιάκου. Οι προσαχθέντες μετά την εξέταση τους αφέθηκαν ελεύθεροι. Στον αλλοδαπό παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από πολίτες που βρέθηκαν στο σημείο του επεισοδίου.

Για το περιστατικό αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις αργότερα σήμερα, από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

"Σε συνέχεια του περιστατικού της Πλατείας Κυψέλης, όπου η αστυνομία ακολουθώντας άνωθεν εντολές παρεμπόδισε νόμιμη προεκλογική ενημερωτική δράση της Χρυσής Αυγής, έτσι και χθες το απόγευμα βουλευτές και μέλη της Χρυσής Αυγής συνελήφθησαν από την Αστυνομία, επειδή χιλιόμετρα μακριά από αυτούς έγινε ένα περιστατικό εναντίον κάποιου αλλοδαπού με το οποίο τα μέλη της Χρυσής Αυγής δεν θα μπορούσαν να έχουν καμμία σχέση. Όχι για κάποιο άλλο λόγο, αλλά γιατί βρίσκονταν χιλιόμετρα μακριά από το περιστατικό.

Η Χρυσή Αυγή, όπως έχει ξαναγραφεί, αρνείται την ανάμειξή της σε περιστατικά βίας και καταγγέλλει την συμμετοχή της αστυνομίας στον αγώνα του συστήματος εναντίον της ιδίως κατά την τρέχουσα προεκλογική περίοδο. Ας σημειωθεί ότι εντελώς παράτυπα προσήχθησαν στην ΓΑΔΑ και οι δύο εκλεγμένοι βουλευτές μας, Ηλίας Παναγιώταρος και Βουλδής Ιωάννης. Το γεγονός αυτό φανερώνει ποιοι είναι οι πραγματικοί εχθροί του ανθελληνικού κράτους του Μνημονίου.

Υ.Γ.: Η Χρυσή Αυγή καλεί την ηγεσία της Αστυνομίας να κάνει επιτέλους τη δουλειά τους, να περιφρουρήσει την ασφάλεια των Ελλήνων πολιτών και να πάψει να παίζει σε πολιτικά παιχνίδια εις βάρος των χιλιάδων Ελλήνων Αστυνομικών που δίνουν ηρωικά τη μάχη ενάντια στο έγκλημα.'

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...