Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ο Τομέας Γυναικών ΠΑΣΟΚ καταδικάζει ενέργειες βίας εναντίον πολιτών και ειδικά εναντίων γυναικών

Απαράδεκτες σκηνές πρωτοφανούς βίας εκτυλίχθηκαν σήμερα σε τηλεοπτική συζήτηση μεταξύ εκπροσώπων κομμάτων με τον υποψήφιο βουλευτή της Χρυσής Αυγής να επιτίθεται σε γυναίκες υποψήφιες βουλευτίνες.

Ο Τομέας Γυναικών ΠΑΣΟΚ καταδικάζει ενέργειες βίας εναντίον πολιτών και ειδικά εναντίων γυναικών σε όποια μορφή κι αν πραγματοποιούνται (λεκτική-ψυχολογική-σωματική).

p>Η διολίσθηση σε τέτοιες φασιστικές πρακτικές, σε εθνικιστικές, σεξιστικές και ακραίες συμπεριφορές υπονομεύουν τους δημοκρατικούς μας θεσμούς.

Ο κίνδυνος γενικευμένης ανομίας ενισχύεται ακόμη και με άλλο περιστατικό όπου πολίτες σε απόγνωση «πήραν το νόμο στα χέρια τους» λόγω της ανεξέλεγκτης εγκληματικότητας και βίας που εντείνεται καθημερινά στις πόλεις και τα χωριά μας.

Στην ιδιαίτερα δύσκολη οικονομική και πολιτική συγκυρία που διανύουμε είναι μεγίστης σημασίας η άμεση θωράκιση της δημοκρατίας και των θεσμών σε όλα τα επίπεδα της δημόσιας και ιδιωτικής ζωής.

Ο Τομέας Γυναικών ΠΑΣΟΚ καλεί τον πολιτικό, πνευματικό και δημοσιογραφικό κόσμο να καταδικάσει αυτές τις ενέργειες ενώ ταυτόχρονα θα αναλάβει δράση σε κοινές πρωτοβουλίες για την άμεση αντιμετώπιση ανάλογων ακραίων φαινομένων.

Η Γραμματέας του Τομέα Γυναικών ΠΑΣΟΚ

Ζέφη Δημαδάμα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...