Καμαρώστε τη: Βουλευτίνα του Ποταμιού λέει να ψηφιστούν οι πλειστηριασμοί για να μην τιναχθεί στον αέρα το μνημόνιο (vd)!

Στην πρωινή εκπομπή του Μέγκα φιλοξενήθηκε η βουλευτής Β’ Αθηνών του Ποταμίου Αντιγόνη Λυμπεράκη η οποία αφού εξήγησε ότι τώρα δεν υπάρχει χρόνος για αλλαγές στη συμφωνία, πρόσθεσε ότι τώρα πρέπει να ψηφιστούν όλα τα μέτρα και στην πορεία «να δούμε τι μπορούμε να βελτιώσουμε.
Για τους πλειστηριασμούς είπε: "Όμως θέλω να σας πω ότι όλα τα μέτρα, ακόμα και των πλειστηριασμών, και το ξέρω ότι είναι πολύ αντιδημοφιλές αυτό που λέω.. είναι πολύ σημαντικότερο να μη βάλουμε μια βόμβα στη συνολική ομαλή πορεία ή εξομάλυνση της πορείας της χώρας και όλα τα πράγματα, και οι αδικίες και οι σκληρότητες μπορούν να αντιμετωπιστούν εξαιρετικά αποτελεσματικά στην πορεία με αντισταθμιστικά ή ισοδύναμα".