Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Στον εισαγγελέα ο 21χρονος δράστης της Πάρου

Στον εισαγγελέα Σύρου οδηγείται σήμερα ο 21χρονος από το Πακιστάν, ο οποίος ομολόγησε ότι κακοποίησε την 15χρονη στην Πάρο στις 23 Ιουλίου.

Οπως φέρεται να ομολόγησε στους αστυνομικούς, ο 21χρονος είδε την 15χρονη μαθήτρια να βρίσκεται στην παραλία, που, όπως είπε, είχε φορέσει τα ακουστικά από το κινητό της τηλέφωνο και άκουγε μουσική.

p>«Την είδα να κάθεται στα βράχια και να ακούει μουσική. Πηγα κοντά της και προσπάθησα να της πάρω κινητό. Αντιστάθηκε όμως και εκνευρίστηκα. Άρχισα να της χτυπώ το κεφάλι στα βράχια για να την κάνω να σταματήσει. Κάποια στιγμή σταμάτησε να κουνιέται. Της πήρα από τα χέρια το κινητό και μετά της έβγαλα τα ρούχα...», φέρεται να είπε ο νεαρός.

Της άρπαξε το κινητό, που πέταξε σε κοντινό σημείο, το οποίο υπέδειξε στους αστυνομικούς και εξαφανίστηκε.

Ο νεαρός εργαζόταν ως κηπουρός σε ξενοδοχείο της Πάρου, κοντά στο σημείο που τραυματίστηκε και κακοποιήθηκε η 15χρονη.

Οι αξιωματικοί είχαν εστιάσει την προσοχή τους σε εκείνον, καθώς σύμφωνα με όσα κατήγγειλε ο εργοδότης του, έξι ημέρες μετά το περιστατικό με την 15χρονη μαθήτρια του ζήτησε να τον πληρώσει για να φύγει από το νησί και στην συνέχεια εξαφανίστηκε.

Ο νεαρός, ο οποίος προσήχθη χθες το πρωί στην Ασφάλεια Αττικής ως βασικός ύποπτος, ταυτοποιήθηκε ως ο δράστης της επίθεσης, καθώς τα δείγματα του γενετικού υλικού του ήταν ίδια με αυτά που είχαν βρεθεί στο σώμα και στα ρούχα της 15χρονης μαθήτριας.

Οι αστυνομικοί αυτές τις μέρες είχαν προχωρήσει σε προσαγωγές αλλοδαπών στο νησί και με πληροφορίες που συνέλεξαν, μπόρεσαν να εντοπίσουν τον αριθμό του κινητού του. Μετά από παρακολούθηση του τηλεφώνου, τον εντόπισαν τελικά σε σπίτι στον Πειραιά.

Σύμφωνα με το syrostoday.gr, κατά την μεταγωγή του χθες στην Σύρο έγινε δέκτης έντονων αποδοκιμασιών από πολίτες που βρέθηκαν στο λιμάνι του νησιού.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...