Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Πλήρωσε 20.000.000 € και πήρε την άδεια - Ο Ιβάν Σαββίδης αλλάζει το τοπίο των ΜΜΕ!

Πλήρωσε 20.000.000 € και πήρε την άδεια - Ο Ιβάν Σαββίδης αλλάζει το τοπίο των ΜΜΕ!
Ο ομογενής επιχειρηματίας είναι οριστικά από σήμερα (30/09) ο τέταρτος υπερθεματιστής για τις τηλεοπτικές άδειες, φέρνοντας νέο αέρα, νέα ήθη και αλλάζοντας τα δεδομένα στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο της χώρας.
Η είσοδος του Ιβάν Σαββίδη στα ΜΜΕ όχι μόνο θα αλλάξει την εικόνα της ενημέρωσης στο τηλεοπτικό τοπίο αλλά θα δώσει νέα ώθηση και στα οικονομικά δεδομένα στο χώρο της ενημέρωσης.
Οι δημόσιες διαβεβαιώσεις του επιχειρηματία δείχνουν έναν άνθρωπο αποφασισμένο να δώσει θέσεις εργασίας και να διασφαλίσει την απρόσκοπτη ενημέρωση του ελληνικού λαού μακριά από σκοπιμότητες.
Σαν έτοιμος από καιρό, ο Ιβάν Σαββίδης είναι έτοιμος να παρουσιάσει ένα τηλεοπτικό προϊόν διαφορετικό.Το ήθος και η θρησκευτική του σεμνότητα είναι το μεγαλύτερο όπλο του και είναι αυτό που τον κάνει να ξεχωρίζει από την παλιά φρουρά των καναλαρχών που μπαίνουν σιγά στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.
Ο θεοσεβούμενος Ιβάν Σαββίδης μιλάει στα ίσα, δεν κρύβεται, δεν πηγαίνει διά της πλαγίας οδού στον στόχο, αλλά απευθείας. Το απέδειξε και στον διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών. Είτε αφορά τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες, είτε τη δραστηριοποίησή του στον αθλητισμό, είτε την ίδια του τη ζωή. Οι κινήσεις του κοφτές, επιθετικές και πάντα στο... στόχο!
Τέτοιους επιχειρηματίες έχει ανάγκη η χώρα. Που να πρεσβεύουν το ήθος και τις αξίες αυτού του τόπου. Αποτελεί ευλογία για την επιχειρηματικότητα και την ενημέρωση στην Ελλάδα που ο Ιβάν Σαββίδης, ένας επιχειρηματίας σοβαρός και τεράστιου βεληνεκούς θα ασχοληθεί με τα Μέσα Ενημέρωσης.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...