Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Πεδίο μάχης το λιμάνι του Ηρακλείου - Αγρότες εναντίον απεργών ναυτικών (vd)

Πεδίο μάχης το λιμάνι του Ηρακλείου - Αγρότες εναντίον απεργών ναυτικών (vd)
Σοβαρά επεισόδια μεταξύ αγροτών και απεργών ναυτικών ξέσπασαν νωρίς το απόγευμα στο λιμάνι του Ηρακλείου Κρήτης, όταν αγρότες θέλησαν να λύσουν τους κάβους του πλοίου Blue Horizon, το οποίο είναι δεμένο λόγω της απεργίας των ναυτικών.
Πριν από λίγα λεπτά ασθενοφόρο παρεμποδίστηκε να παραλάβει τον λιμενάρχη Ηρακλείου Δημήτρη Σαϊτάκη, ο οποίος βρέθηκε στη μέση των επεισοδίων και τραυματίσθηκε, ευτυχώς ελαφρά.
Οι απεργοί της Ναυτικής Ομοσπονδίας αντέδρασαν πετώντας νερό με μάνικες στους αγρότες, οι οποίοι εξαγριωμένοι αντιδρούσαν στον αποκλεισμό των λιμανιών, εξαιτίας του οποίου κινδυνεύουν να καταστραφούν τα εμπορεύματά τους και να χάσουν τα συμβόλαια που έχουν συνάψει με τις εταιρίες που συνεργάζονται.
Ορισμένοι αγρότες πέταξαν φωτοβολίδες στο σημείο που ήταν συγκεντρωμένοι οι ναυτικοί και περιπολούσαν την απεργία τους, με αποτέλεσμα να δεχθούν την αντίδραση των τελευταίων και να απειληθούν ακόμη και μάχες σώμα με σώμα.
Λίγη ώρα αργότερα και μπροστά στο ενδεχόμενο να κλιμακωθεί η ένταση, το πλοίο αναχώρησε με προορισμό τη Ρόδο, γεγονός που εξαγρίωσε ακόμη περισσότερο τους αγρότες, οι οποίοι πέταξαν καπνογόνα μέσα στα γραφεία-εκδοτήρια της ΑΝΕΚ, προκαλώντας πυρκαγιά. Στο σημείο έχουν σπεύσει πυροσβεστικές δυνάμεις, προκειμένου να σβήσουν τις εστίες.




Ένταση στο λιμάνι - Φωτιά στα γραφεία της ANEK!
 


protothema.gr

2 σχόλια

  • Αρκας
    Αρκας Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2016 02:45 Σύνδεσμος σχολίου

    Όταν απεργούσαν οι αγρότες και με τα τρακτέρ έκοβαν τους δρόμους,κανένας δεν τους έβρισε εκτός απο το Μεγκα ο Σκάι και ο αντ1 και κανένας δεν τους έκανε επίθεση.Τώρα κάποιος άλλος κλάδος ζητάει το δίκιο του με το τελευταίο μέσο που διαθέτει,την απεργία.Όταν κάνουν απεργία οι καθηγητές δεν νοιάζεται κανένας διότι δεν έχουν μοχλό πίεσης.Τόσο απλά.

  • anonymoys
    anonymoys Παρασκευή, 09 Δεκεμβρίου 2016 20:08 Σύνδεσμος σχολίου

    Ποιος να βρίσκετε πίσω από την απεργία; ποιο κόμμα την υποκινεί για να κινδυνεύσουν ζωές στα νησιά και να χάσουν τα λεφτά τους οι αγρότες των νησιών; τι θα κερδίσει; την καταστροφή; και μετά θα έρθει σαν σωτήρας να κυβερνήσει, πολύ έξυπνος, φτου να μην τον ματιάσουμε ........

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...