Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

ΟΠΕΚΕΠΕ: Πριν τα Χριστούγεννα το υπόλοιπο των επιδοτήσεων

ΟΠΕΚΕΠΕ: Πριν τα Χριστούγεννα το υπόλοιπο των επιδοτήσεων
Μέχρι την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου αναμένεται να καταβληθεί από τον ΟΠΕΚΕΠΕ και το υπόλοιπο των επιδοτήσεων (εκκαθάριση βασικής ενίσχυσης) στους δικαιούχους.
Διαβάστε περισσότερα για τις επιδοτήσεις του ΟΠΕΚΕΠΕ.Το αργότερο έως την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου, αναμένεται να καταβληθεί το υπόλοιπο των επιδοτήσεων, όπως αναφέρει ο αντιπρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ, Γιώργος Αποστολάκης. Παράλληλα, τις αμέσως επόμενες ημέρες θα δημοσιευθεί στην εφημερίδα της κυβέρνησης η υπουργική απόφαση που υπέγραψε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Γιώργος Χουλιαράκης, και έτσι μπαίνει στην τελική ευθεία η πληρωμή και των τελευταίων αποζημιώσεων για τις ζημιές από τον περονόσπορο του 2011.
Να σημειωθεί ότι αφορά περισσότερα από 1,5 εκατ. ευρώ, ποσό που θα καταβληθεί μέχρι το τέλος του μήνα σε περίπου 2.000 δικαιούχους, των οποίων οι ενστάσεις έγιναν δεκτές. Μέχρι το τέλος του χρόνου, όπως μάλιστα ανέφερε στην ΕΡΤ Ηρακλείου ο διευθυντής του ΕΛΓΑ Κρήτης, Νίκος Δασκαλάκης, αναμένεται να καταβληθούν, στο μεγαλύτερο τμήμα τους, και οι αποζημιώσεις στους αμπελουργούς που επλήγησαν από καιρικά φαινόμενα από την Άνοιξη και μετά.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...